• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Συνεργασία της Suzuki με την Yoshimura
Για τον κινητήρα και την εξάτμιση
Νέα 16/11/2011 - 16:02

Όπως έγινε γνωστό, η Crescent Suzuki θα συνεργαστεί με την Yoshimura για τη βελτίωση του κινητήρα και την δημιουργία εξατμίσεων για τις GSX-R1000 με τις οποίες θα λάβει μέρος στο SBK το 2012 (ήδη έχει ανακοινώσει το όνομα του Leon Camier ως έναν από τους αναβάτες της).

Οι μηχανικοί της Yoshimura έχουν κάνει περιστασιακά δοκιμές εντός του 2011 με τις μοτοσυκλέτες της ομάδας και πήραν μέρος με δική τους μοτοσυκλέτα (Suzuki) σε δύο Αγώνες φέτος (βλ. φωτ.2), με οδηγό τον Αυστραλό Josh Waters, όμως τώρα η συνεργασία τους θα είναι πιο στενή ιδίως εάν πάψει η εργοστασιακή υποστήριξη προς την Crescent για λόγους κόστους.

 

Ο Paul Denning, ιδιοκτήτης της Crescent Suzuki, δήλωσε σχετικά:

«Όταν οι Fujio και Yohei ήρθαν να με δουν έπειτα από το Ιαπωνικό GP για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας μας, κατάλαβα ότι το ενδιαφέρον τους ήταν πραγματικό. Για την ομάδα μας θα είναι μια σημαντική βοήθεια και ώθηση για τις επιδόσεις μας.

Η Yoshimura πάντα κατασκεύαζε κορυφαίες εξατμίσεις και αυτή η αρχή δεν έχει αλλάξει ποτέ. Χαιρόμαστε, επίσης, που η συνεργασία μας στηρίζεται στην ανοιχτή ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. 

Η Yoshimura είναι γνωστή παγκοσμίως και χαιρόμαστε που έδειξαν εμπιστοσύνη στην Crescent Suzuki και που θέλουν να συνεργαστούμε στενά. Εμείς θα πρέπει να τιμήσουμε στην εμπιστοσύνη τους σε παγκόσμιο επίπεδο.» 

 

Ο Fujio Yoshimura, ιδιοκτήτης της Yoshimura Ιαπωνίας, δήλωσε με τη σειρά του:

«Στην εταιρεία μας εκτιμούμε πολύ αυτή την συνεργασία και θα είναι η προτεραιότητα μας. Χάρη στην εμπιστοσύνη του Paul και της Crescent Suzuki στις δυνατότητες μας για την βελτίωση κινητήρων και εξατμίσεων, θα λάβουμε μέρος στο WSBK του 2012 σε κορυφαίο επίπεδο. Πιστεύουμε ότι η ομάδα είναι ανταγωνιστική και ότι έχει πολύ ικανά μέλη, μία από τις πιο ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες και ικανότατους οδηγούς. Η Yoshimura και η Crescent Suzuki θα είναι από τις πιο ταιριαστές συνεργασίες στις πίστες του WSBK!»

Επόμενο άρθρο »

Ο Pedrosa σκέφτεται να κάνει εγχείριση πάλι

« Προηγούμενο άρθρο

Στο Νότιο Πόλο με αυτοκίνητο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα