• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2 test: O Elias στην βρεγμένη πίστα
Ελάχιστοι οδηγοί στην πίστα
Νέα 18/11/2011 - 00:10

Η βροχή που έπεφτε όλη την μέρα στην Βαλένθια δεν βοήθησε το επίσημο τεστ της Moto2, ειδικά μετά τον ήλιο και τις καλές χθεσινές συνθήκες. Μάλιστα οι περισσότεροι προτίμησαν να μείνουν στα γκαράζ των ομάδων τους, χωρίς ούτε καν να βάλλουν βρόχινα λάστιχα στις μοτοσυκλέτες τους. 

Ο πρώτος που μπήκε ήταν ο Alessandro Andreozzi, με την FTR, με την οποία φέτος έτρεχε η Speed Up. Μετά ο Γάλλος Johann Zarco με την MotoBI της ομάδας JiR και ο Scott Redding με την Kalex που είναι η νέα μοτοσυκλέτ της Marc VDS.

 

Το μεγάλο νέο ήρθε λίγο αργότερα με τον περσινό Πρωταθλητή Toni Elias να βγαίνει από το γκαράζ της ομάδας του Aspar, πάνω στην Suter της Ισπανικής ομάδας. Έκανε 15 γύρους και δήλωσε ότι η αίσθηση από την μοτοσυκλέτα ήταν καλή. Έτσι από ότι φαίνεται τελικά ο πρώτος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της νέας κατηγορίας θα τρέξει με τον συμπατριώτη του Jorge Martinez και όχι με την πρώην ομάδα του, με την οποία πήρε τον Τίτλο, την Gresini.

Το τεστ θα συνεχιστεί αύριο, αλλά με την πρόβλεψη να μιλάει και πάλι για βροχή, γεγονός που δεν θα επιτρέψει στις ομάδες να κάνουν την αξιολόγηση [ου θέλουν και τους νέους οδηγούς να προσαρμοστούν στις νέες τους μοτοσυκλέτες.

 

Επόμενο άρθρο »

Αλλαγές στις ιδιωτικές δοκιμές εξέλιξης από το 2012

« Προηγούμενο άρθρο

O Spies και το νέο T-Max

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα