• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Bradl επίσημα στην LCR Honda MotoGP Team
Ο Γερμανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto2, ανεβαίνει κατηγορία
Νέα 18/11/2011 - 02:17

Τελικά στις 17 Νοεμβρίου επισημοποιήθηκε η σχέση – που ήδη γράψαμε ότι θα προχωρήσει – μεταξύ του Stefan και της ομάδας LCR Honda. 

Ο Stefan Bradl υπέγραψε συμβόλαιο 2 χρόνων! Η ομάδα της LCR αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία εδώ και 7 χρόνια, πάντα με την συνεργασία της Honda και του HRC. Για άλλη μια φορά ο πρώην οδηγός Lucio Cecchinello, αναλαμβάνει έναν νέο ταλαντούχο οδηγό και τώρα θα έχει και να προσαρμοστεί η ομάδα στη νέα μοτοσυκλέτα των 1000cc.

 

Ο Lucio Cecchinello (Team Manager) δήλωσε:

“Η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ σημαντική για το MotoGP; Το Πρωτάθλημα ξεκινά τον Απρίλιο και θα έχει ένα σωρό νέους τεχνικούς κανονισμούς και αγωνιζόμενους. Μαζί με την Honda σκεφτήκαμε αρκετούς οδηγούς και ο Stefan ήταν ένας από τους υποψήφιους. Μετά το τεστ στην Valencia όλοι εντυπωσιαστήκαμε από την προοπτική του και την αφοσίωσή του: Ο Stefan είναι νέος και γρήγορος και μόλις πήρε τον Τίτλο στην Moto2, έτσι πιστεύουμε ότι μπορεί να μεγαλώσει μαζί με την ομάδα τα επόμενα δύο χρόνια. Ήδη γνώρισε τους τεχνικούς της ομάδας και σήμερα είμαι ευτυχής να τον καλωσορίσω θερμά”.

 

Ο Stefan Bradl με τη σειρά του είπε: “Αυτό είναι απλά φανταστικό, σαν ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα. Όταν δοκίμασα την RC212V στην Valencia συνειδητοποίησα ότι η ομάδα LCR είναι πολύ επαγγελματική και πολύ καλά οργανωμένη, έτσι είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν το καλύτερό τους για να με υποστηρίξουν. Το να κάνω το ντεμπούτο μου στην μεγάλη κατηγορία με την RC213V είναι σπουδαίο και δεν βλέπω την ώρα να παμε πάλι στην πίστα”. Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης η LCR παρουσίασε το ανανεωμένο εταιρικό της Logo που δημιουργήθηκε με ένα τρισδιάστατο τρόπο.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: O Takahashi στην NGM Forward Racing

« Προηγούμενο άρθρο

H Aprilia μπαίνει δυναμικά στο MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα