• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Aprilia μπαίνει δυναμικά στο MotoGP!
O Hofmann δοκίμασε και στο βρεγμένο διάφορες λύσεις
Νέα 18/11/2011 - 01:39

Ο Alex Hofmann ο επίσημος δοκιμαστής της Aprilia ήταν και χθες στην πίστα της Βαλένθια με την έκδοση CRT της Ιταλικής μοτοσυκλέτας και βέβαια μα τα λάστιχα της Bridgestone. 

Προς το παρόν όλοι έχουν ανακυρύξει την RSV-4 ως την “βασίλισσα” ανάμεσα στις μοτοσυκλέτες "Claiming Rule Team". Το μοτέρ, είτε νορμάλ, είτε με τα γρανάζια στους εκκεντροφόρους και το πλαίσιο έχει εξελιχθεί μέσα στους Αγώνες Superbike. Αλλά για το νέο της ρόλο έχει αλλάξει το φέρινγκ. Η περιέργεια όλων είναι μεγάλη, αφού παρά το ότι η RSV-4 είναι πολύ καλή στα SBK, δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολύ στην κατηγορία Superstock. Η παρουσία της στο MotoGP ίσως να αναβαθμίσει την όλη της παρουσία ακόμη και στην αγορά των νορμάλ μοτοσυκλετών.

Προς το παρόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Aprilia RSV-4 έχουν εκφράσει οι: Jorge Martinez (2 μοτοσυκλέτες), Speed Master (1 μοτοσυκλέτα), Paul Bird (1) και ο Giampiero Sacchi (1). O Aspar συζητάει με τον Aleix Espargaro για τη θέση του οδηγού, ο Sacchi με τον Danilo Petrucci,, ενώ η SpeedMaster έχει ανακοινώσει τον Anthony West.

Ο αρχιμηχανικός και αγωνιστικός υπεύθυνος της Ιταλικής φίρμας, ο Gigi Dall’Igna είπε:

“Τα ονόματα αυτά μου έχουν ανακοινωθεί, αλλά ακόμη δεν έχουν μπει οι υπογραφές και δεν ξέρουμε για πιο ακριβώς μοτέρ θα μιλήσουμε. Πάντως τα πλαίσια που δοκιμάζουμε είναι διαφορετικά από αυτά των SBK".

Aπό την μεριά του ο Alex Hofmann ήταν την 1η μέρα δύο δευτερόλεπτα αργότερος από ότι με τα λάστιχα της Pirelli που τα ξέρει πολύ καλά. Αλλά σίγουρα το νέο αυτό πλαίσιο θέλει δουλειά με τις ρυθμίσεις.

Από την άλλη μετά και τις δοκιμές στο βρεγμένο ο Alex δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον ξαναδούμε σε αγωνιστική δράση του χρόνου στο Πρωτάθλημα κανονικά! Και είναι λογικό αφού οι χρόνοι του στις δοκιμές είναι πολύ κοντά σε αυτούς του Biaggi!

 

Επόμενο άρθρο »

O Bradl επίσημα στην LCR Honda MotoGP Team

« Προηγούμενο άρθρο

Αλλαγές στις ιδιωτικές δοκιμές εξέλιξης από το 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα