• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H παράδοση της Tiger 800 στον νικητή!
Ο Άγγελος Συμεωνίδης παρέλαβε την μοτοσυκλέτα από την Pierrakos - Moto!
Νέα 18/11/2011 - 14:16

O Άγγελος Συμεωνίδης από την Πάτρα, που έχει την ομώνυμη σχολή οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, τον Μάιο που μας πέρασε έστειλε ένα μήνυμα SMS στον γνωστό διαγωνισμό του περιοδικού MOTOGP WORLD και της Pierrakos - Moto, ώστε να κερδίσει την Triumph Tiger 800. 

"Έχω μια CB400 Super Four και μου άρεσε η ιδέα να είχα μια on-off μοτοσυκλέτα, για να κάνω πιο άνετα τα ταξίδια μου", είπε ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού. Είναι μάλιστα μέλος του MotoGrandPrix Club, οπαδός του MotoGP με αγαπημένο οδηγό τον Valentino Rossi και τον Marco Simoncelli.

Στο θέμα αυτό ταιριάζουν τα χνώτα του και με τον Γιώργο Πιερράκο, τον γνωστό οδηγό αγώνων και μάνατζερ πια, που είναι φανατικός οπαδός του VR.

Ο Άγγελος έχει πάει ήδη στο Mugello και τώρα με την Tiger που κέρδισε ήδη προγραμματίζει το 2012 να πάει στο Brno.

 

Η παράδοση της μοτοσυκλέτας έγινε στο κατάστημα της Pierrakos - Moto στην οδό Λ. Καλαμακίου 104, στον Άλιμο. Εμείς να του ευχηθούμε καλά ταξίδια και να είναι η αρχή της αλλαγής της τύχης του, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά μέχρι τώρα δεν είχε κερδίσει τίποτε! Να του ζητήσουμε μάλιστα να μας στείλει φωτογραφίες από το πρώτο του ταξίδι!

Ο σχετικός διαγωνισμός ήταν μια μεγάλη επιτυχία του περιοδικού και ευχαριστούμε όλους όσους έστειλαν τα μηνύματά τους στην διάρκεια της χρονιάς!

 

Επόμενο άρθρο »

Τελεσίγραφο του Ecclestone στο Texas

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Μια λεοπάρδαλη ονόματι «Sic»!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα