• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τελεσίγραφο του Ecclestone στο Texas
Αναφορικά με το Grand Prix της F1 αλλά και του MotoGP
Νέα 18/11/2011 - 15:57

Σε άλλες γραμμές μπορείτε να διαβάσετε για την εξέλιξη των εργασιών στην πίστα του Austin, στο Texas. Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Bernie Ecclestone, ο ισχυρός άντρας της Formula 1, έθεσε διορία μιας εβδομάδας στη Διοικούσα Αρχή του Texas και τους ανθρώπους της πίστας «Circuit of the Americas» ώστε να απαντήσουν εάν μπορούν να καταθέσουν τα απαιτούμενα χρήματα (σημ.: 25.000.000 δολάρια, περίπου 18.500.000 ευρώ) για να διεξαχθεί Grand Prix της Formula 1 εκεί το 2012. 

 

Τον Δεκέμβριο αναμένεται να συνεδριάσει στο Νέο Δελχί το Παγκόσμιο Συμβούλιο του Μότορσπορ και εκεί θα αποφασιστεί εάν θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο Grand Prix. Ωστόσο ο (δαιμόνιος) Ecclestone θέλει να έχει νωρίτερα μια απάντηση ώστε να ξέρει τι θα πράξει. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Πρέπει να ξέρουμε πριν τη συνεδρίαση. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να κάνουμε κάτι. Παρατράβηξε. Έχουν μια εβδομάδα διορία. Θα είμαστε στην Βραζιλία και μπορούν να μας βρουν την επόμενη εβδομάδα.

Τι θέλουν να κάνω, να περιμένω μέχρι του χρόνου; Να βάλουμε τα μονοθέσια στην πίστα και να επιστρέψουμε χωρίς χρήματα; Οι ομάδες θέλουν να πληρωθούν.

Δεν είναι παρακινδυνευμένη η πολιτική μου, ποτέ δεν ήταν. Προσπαθώ να κλείσω τη συμφωνία με αυτούς τους ανθρώπους για τουλάχιστον 18 μήνες. Αν είχαν τα χρήματα είναι σίγουρο ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα», κατέληξε.

 

Όσοι ξέρουν τον χαρακτήρα και την επιχειρηματική δεινότητα του Ecclestone αναγνωρίζουν πίσω από τις λέξεις του την πρόθεσή του να αναβληθεί το συγκεκριμένο Grand Prix της Formula 1 για το 2012, κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά και τη διεξαγωγή του MotoGP στο Austin.  

Εκτός και εάν αλλάξει κάτι άρδην από μεριάς των Αμερικανών…

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2 test: O Gino Rea ταχύτερος

« Προηγούμενο άρθρο

H παράδοση της Tiger 800 στον νικητή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα