• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Valentino προπονείται με καρτ
Ακόμη και σε αυτό θέλει όλα να γίνονται τέλεια!
Νέα 19/11/2011 - 14:26

Το καρτ εδώ και πολλά χρόνια έχει μπει στην ζωή των οδηγών αγώνων μοτοσυκλέτας. O Kenny Roberts στο ράντσο του στην Καλιφόρνια έχει και πίστα καρτ όπου στην χειμερινή προετοιμασία των οδηγών του είχε το καρτ στις καθημερινές ασκήσεις. Luca Cadalora & Wayne Rainey έκαναν σκληρή προπόνηση και στις "κόντρες" έπαιρνε πάντα μέρος και ο ιδιοκτήτης της τότε ομάδας (Marlboro Yamaha 500) o "King" Kenny. 

Τώρα το καρτ έχει γυρίσει στο πρόγραμμα προετοιμασίας κάποιων οδηγών και ο Casey Stoner από πέρυσι προπονείται αρκετά συχνά και στην Ευρώπη και στην Αυστραλία.

Ο Valentino Rossi είχε πάντα μια καλή σχέση με το καρτ και πέρα από τους αγώνες που παίρνει μέρος με γρήγορα ενοικιαζόμενα καρτ, αλλά και τον αγώνα στον πάγο στην Madonna di Campiglio που έκανε πέρυσι, τώρα προπονείται με 6ταχυτο καρτ.

Στις φωτογραφίες συζητάει με τον μηχανικό του για τις ρυθμίσεις του καρμπυρατέρ του καρτ και στην άλλη φωτογραφία ποζάρει μαζί με όλη την ομάδα. Την καινούργια χρονιά υποσχόμαστε πιο αναλυτικό ρεπορτάζ για αυτό το μέρος της προετοιμασίας του, που όσοι έχουν δοκιμάσει αγωνιστικό καρτ, καταλαβαίνουν ότι όσο ευχάριστη προπόνηση είναι, μαζί αποτελεί και τρομερή σωματική καταπόνηση, αφού αυτά τα καρτ αναπτύσσουν πλευρικές επιταχύνσεις 2g!

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Σ.Ο.Α.Μ.: ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Ο De Puniet με την Aprilia του Aspar;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα