• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Εcclestone απέρριψε την προσφορά του Texas
Για το Grand Prix στο Austin
Νέα 25/11/2011 - 13:12

Ο Bernie Ecclestone, ο ισχυρός άνδρας της Formula 1, απέρριψε την πρόταση που του έκαναν οι άνθρωποι της «Circuit of the Americas» ότι θα πληρώσουν τα χρήματα που απαιτούνται για τη διεξαγωγή του Grand Prix F1 στην συγκεκριμένη πίστα το 2012 εάν τροποποιηθεί το «εξωπραγματικό και ανέφικτο» -όπως το χαρακτηρίζουν- συμβόλαιο.

Θυμίζουμε ότι πρέπει να πληρώσουν 25.000.000 δολάρια, περίπου 18.500.000 ευρώ, για να γίνει ο αγώνας.  

 

Τα στελέχη της πίστας επιβεβαίωσαν ότι τα χρήματα υπάρχουν και είναι έτοιμα να κατατεθούν στον Ecclestone αλλά θα πρέπει να μεταβληθούν προς το δικαιότερο (sic) οι όροι του συμβολαίου. Όπως είναι φυσικό, ο Ecclestone απέρριψε την πρόταση τους και δήλωσε ότι αμφιβάλει εάν θα πραγματοποιηθεί το Grand Prix της Formula 1 στο Texas την επόμενη χρονιά, μια εξέλιξη που επηρεάζει την διεξαγωγή και αυτού του MotoGP.

Συγκεκριμένα ο Ecclestone δήλωσε σχετικά:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν συμφωνούν με τους όρους και τις προϋποθέσεις του συμβολαίου, εάν θα γίνει ή όχι η διοργάνωση. Είναι φυσικό. Έχασαν περίπου τέσσερις μήνες, υπάρχουν δύο διαφορετικά μέρη που διαφωνούν μεταξύ τους και στο τέλος κανείς δεν έχει τα χρήματα.»  

 

Τέλος ο Ecclestone είπε ότι το συμβόλαιο που τους έχει προτείνει δεν πρόκειται να υπογραφεί τελικώς. Όπως τόνισε:

«Δεν θα το υπογράψουν. Η συμβολή μου προς αυτούς είναι να μην το κάνουν. Και πιθανότατα δεν θα έχουν την ευκαιρία (να γίνει το Grand Prix).»

Επόμενο άρθρο »

Edwards: «Έχουμε πολλά να κάνουμε»

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Έτοιμοι για τον αγώνα στην Μόσχα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα