• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Edwards: «Έχουμε πολλά να κάνουμε»
Αναφέρθηκε στην νέα του μοτοσυκλέτα
Νέα 25/11/2011 - 15:02

Ο Colin Edwards ο οποίος μετέχει στις δοκιμές της Jerez με την νέα CRT μοτοσυκλέτα της Suter-BMW δήλωσε ότι τα πρώτα στοιχεία είναι θετικά όμως χρειάζεται έντονη δουλειά για να γίνει ανταγωνιστική. Όπως είπε:

«Πετύχαμε κάποια πράγματα όμως θα φύγουμε από εδώ έχοντας μια μεγάλη λίστα με αυτά που πρέπει να κάνουμε ακόμα. Ωστόσο ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε. Η μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη απ’ ό,τι πίστευα ότι θα ήταν και σίγουρα έχει περισσότερες δυνατότητες από όσες δείχνει τώρα.

Έχω οδηγήσει πολλές μοτοσυκλέτες στην καριέρα μου και έχω δουλέψει πολύ με αυτές. Και αυτή η μοτοσυκλέτα χρειάζεται δουλειά και πρέπει να της αφιερώσεις χρόνο. Χρειάζεται χρόνος να κάνεις δοκιμές αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό, πρέπει να βρίσκεις και λύσεις και αυτές θα δοκιμάσουμε στην Sepang.»  

 

Ο Edwards είπε ότι η μεγαλύτερη αδυναμία των ομάδων CRT θα είναι το γεγονός ότι δεν έχουν τα χρήματα και το ανθρώπινο δυναμικό που υπάρχουν στις εργοστασιακές ομάδες, οι οποίες εξελίσσουν προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα. Όπως τόνισε:

«Τα ηλεκτρονικά είναι ο τομέας που πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Προς το παρόν δεν οδηγώ με αυτοπεποίθηση. Σε αυτόν τον τομέα οι εργοστασιακές ομάδες έχουν μεγάλο πλεονέκτημα και το ξέρω επειδή έρχομαι από την Yamaha και γνωρίζω πόσο χρόνο χρειάστηκαν για να φτάσουν στο επίπεδο που είναι τώρα. Και είχαν ανθρώπους όπως εγώ, δηλαδή τον Rossi, τον Lorenzo και τον Spies. Κατά συνέπεια, στην πράξη είμαστε χρόνια πίσω από αυτούς.

Προς το παρόν φαίνεται πως του χρόνου θα υπάρχουν δύο Πρωταθλήματα. Ελπίζουμε να πλησιάσουμε τους πρώτους όσο περισσότερο γίνεται. Όταν ξεκίνησα το 2003 με τη Aprilia η μοτοσυκλέτα δεν ήταν η καλύτερη που υπήρχε αλλά κάναμε μεγάλη πρόοδο σε μικρό χρόνο. Αυτό πρέπει να επιτύχουμε και τώρα.»

 

Ο Αμερικανός αναβάτης επισήμανε ότι ήταν βασικό γι’ αυτόν να οδηγήσει στην Jerez, αφενός για να έχει μια ένδειξη για την νέα του μοτοσυκλέτα και αφετέρου για να επανέλθει στην ενεργό δράση έπειτα από το τραυματισμό του στο τραγικό δυστύχημα της Μαλαισίας, όπου έχασε τη ζωή του ο Marco Simoncelli. O Edwards, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αριστερό ώμο και στο χέρι, είπε χαρακτηριστικά:

«Αποφάσισα να οδηγήσω κάθε μέρα μέχρι να κουραστεί ο ώμος μου. Όμως ήταν καλό που είδα την μοτοσυκλέτα και που είδα το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Γι’ αυτό ήθελα να γίνει η εγχείρηση πριν την Valencia, για να είμαι καλύτερα σε αυτές τις δοκιμές. Ο ώμος μου δεν είναι καλά ακόμα αλλά τουλάχιστον οδήγησα τώρα και έχω μερικούς μήνες μπροστά μου για να αναρρώσω.»

Επόμενο άρθρο »

Μοto2: O Neukirchner.στην θέση του Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

O Εcclestone απέρριψε την προσφορά του Texas

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα