• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oι de Puniet και Espargaro στην CRT Aspar Aprilia
Επιβεβαιώθηκε η ένταξή τους στην ομάδα
Νέα 28/11/2011 - 10:11

Ο Jorge «Aspar» Martinez επιβεβαίωσε μέσω της σελίδας της ομάδας του στο facebook ότι οι Randy de Puniet (φωτογραφία) και Aleix Espargaro θα είναι οι δύο οδηγοί της CRT ομάδας της Aprilia με τους οποίους θα λάβει μέρος στο MotοGP του 2012.

Συγκεκριμένα, ο «Aspar» έγραψε:

«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι επειδή αντιμετωπίζουμε μια νέα πρόκληση και πιστεύουμε ότι το μέλλον του MotoGP είναι οι ομάδες CRT, γι’ αυτό και πρώτοι λάβαμε μέρος. Επίσης, το 2012 θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε καθώς θα λάβουμε μέρος με δύο οδηγούς, τους Randy de Puniet και Aleix Espargaro, αντί για έναν που είχαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια.  

 

Χαίρομαι που ο Randy επέστρεψε στην ομάδα, ήταν μαζί μας το 2005 και είχαμε καλή σχέση. Ο Aleix, επίσης ήταν μαζί μας το 2009 αλλά μόνο για δύο αγώνες και είναι χαρά μας που τον έχουμε μαζί μας. 

Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η νέα πρόκληση θα είναι επιτυχής, με τους δύο αναβάτες μας και τους κινητήρες της Aprilia. Θέλουμε να έχουμε την εταιρεία από το Noale κοντά μας επειδή μας ενώνει μια καλή σχέση και επειδή έχει αποδεδειγμένη ποιότητα. Στόχος μας είναι να είμαστε η καλύτερη ομάδα CRT το 2012 και να βελτιωθούμε το 2013.»

Επόμενο άρθρο »

Τίμησαν τον Simoncelli στην Monza

« Προηγούμενο άρθρο

O Loeb 1ος, ο Rossi 2ος στο Rally Monza

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα