• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Loeb 1ος, ο Rossi 2ος στο Rally Monza
Εντυπωσίασε ο “γιατρός” στο τιμόνι του Fiesta WRC
Νέα 27/11/2011 - 17:06

To Rally Monza τελείωσε πριν από λίγο με τις δύο τελευταίες Ειδικές Δοκιμές της 3ης ημέρας του Αγώνα – Show. 

Συνολικά έγιναν 9 ΕΔ, 2 την 1η μέρα, 5 την 2η και 2 την 3η.

 

Μεγάλος νικητής – όπως άλλωστε αναμενόταν – είναι ο Sebastien Loeb με την Citroen DS3 WRC, με την οποία πριν από δύο εβδομάδες κατέκτησε τον 8ο Τίτλο στην καριέρα του. Το μεγάλο νέο όμως του Αγώνα είναι η απόδοση του Valentino Rossi στο τιμόνι ενός Ford Fiesta RS WRC ένα αυτοκίνητο που για πρώτη φορά ο Ιταλός Πρωταθλητής οδήγησε δύο μέρες πριν από το ξεκίνημα της πρώτης ΕΔ!

Ο Rossi λοιπόν κέρδισε τον Loeb σε 2 από τις 9 Ειδικές, κάτι που είναι είδηση και κάτι το οποίο έδωσε μεγάλη χαρά στον ίδιο, ώστε να το εκφράσει και μέσω του twitter του. Ο “γιατρός” έτσι πήρε την 2η θέση του Rally Monza, μάλιστα με αρκετή διαφορά από τον 3ο γνωστό οδηγό Ράλυ της Ιταλίας Rinaldo Capello που έτρεξε με ίδιο αυτοκίνητο με τον νικητή του Αγώνα. Άλλη μια Citroen, η C4 WRC πήρε την 4η θέσημε τον Alessandro Perico, μπροστά από το Mini Countryman JCW του πολύ γνωστού Ισπανού οδηγού Dani Sordo. H Citroen C4 WRC του Felice Re πήρε την 6η θέση μόλις για 0.8 του δευτερολέπτου από το 2ο αυτοκίνητο της ομάδας του Rossi, με οδηγό τον Roberto Brivio και συνοδηγό τον Davide Brivio, που είναι από φέτος ο υπεύθυνος για τη σειρά ρούχων και αξεσουάρ VR46.

Sebastien Loeb
Sebastien Loeb
Andrea Dovizioso
Andrea Dovizioso

O Uccio Salucci με το 3ο Fiesta WRC της ομάδας, πήρε την 31η θέση, αφού χθες αντιμετώπισε ένα πρόβλημα και έχασε πολύ χρόνο, ενώ πάλευε για μια θέση στην 6αδα, έχοντας μάλιστα σημειώσει τον 3ο χρόνο στην 2η ΕΔ.

Τρεις ακόμη οδηγοί του MotoGP που αγωνίστηκαν είναι οι Andrea Dovizioso, Andrea Iannone και Claudio Corti. O Dovi με ένα Peugeot 207 S2000 πήρε την 54η θέση του Αγώνα, o Corti με Ranault Clio R3C πήρε την 60η θέση, ενώ ο Iannone με Peugeot 207 S2000 πήρε την 70η θέση.

Ο “πατέρας” Graziano Rossi πήρε την τελευταία και 89η θέση από όσους τερμάτισαν, με μια Chevrolet Corvette Z6, με την οποία απλά έδινε θέαμα με πλαγιολισθήσεις, χωρίς να ενδιαφέρεται για την απόλυτη ταχύτητα και τους χρόνους των Ειδικών.

Andrea iannone
Andrea iannone

Από το χώρο του MotoGP και ο παρουσιαστής της Ιταλικής τηλεόρασης στον τομέα αυτό, ο Guido Meda με ένα Abarth grande Punto S2000, που πήρε την 51η θέση, λίγο πάνω από τον Dovi.

 

Graziano Rossi
Graziano Rossi

Επόμενο άρθρο »

Oι de Puniet και Espargaro στην CRT Aspar Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Ταξιδιωτικό: Στο Ωκεανογραφικό της Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα