• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
De Puniet: «Είμαι αισιόδοξος για το νέο πρότζεκτ»
Δήλωσε ότι θέλει να είναι ανταγωνιστικός
Νέα 01/12/2011 - 12:54

Έπειτα από τις δύο ημέρες δοκιμών της ομάδας Aspar στην Valencia, ο Randy de Puniet εκμεταλλεύτηκε την ανάπαυλα για να κάνει μια μικρή επέμβαση στην αριστερή του κνήμη, όπου αφαιρέθηκαν η πλάκα τιτανίου και μία βίδα που είχαν τοποθετηθεί έπειτα από τον τραυματισμό του πέρσι στο Sachsenring.

Επίσης αφαιρέθηκαν δύο βίδες από τον αριστερό αστράγαλό του οι οποίες είχαν τοποθετηθεί έπειτα από τον τραυματισμό του το 2009 σε motocross.   

 

Ο de Puniet, ο οποίος θα ξεκουραστεί μέχρι τις επόμενες δοκιμές της μοτοσυκλέτας CRT της Aprilia, δήλωσε:

«Οι συνθήκες κατά τη διάρκεια των δοκιμών ήταν πολύ καλές. Κάναμε πρόοδο και διασκέδασα πολύ με την μοτοσυκλέτα. Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικότατες και τα αποτελέσματα ενθαρρυντικά. Είμαι ευχαριστημένος από τους χρόνους μου και τον ρυθμό μου, όμως απέχουμε πολύ από τις πρωτότυπες μοτοσυκλέτες. Όμως πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, ήταν η πρώτη φορά που οδήγησα την μοτοσυκλέτα και σίγουρα αυτή που θα οδηγήσω τον Ιανουάριο θα είναι πολύ καλύτερη.»

 

Σε ό,τι αφορά την δουλειά που πρέπει να γίνει έπειτα από την πρώτη επαφή του με αυτή, ο de Puniet δήλωσε:

«Στόχος μας ήταν να δούμε πώς πρέπει να ρυθμίσουμε το πλαίσιο και τώρα η ομάδα γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Θα κάνουμε περισσότερες δοκιμές στην Jerez στα τέλη Ιανουάριου, πριν πάμε στην Sepang. Βεβαίως η μοτοσυκλέτα δεν θα είναι στην τελική μορφή της αλλά θα συνεχίσουμε να την εξελίσσουμε. Πάντως οι βάσεις για το πώς θα είναι θα έχουν τεθεί.

Είμαι χαρούμενος από την νέα πρόκληση και το νέο πρότζεκτ και θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός. Θα προσπαθήσω να είμαι κοντά στις πρωτότυπες μοτοσυκλέτες και να τις κερδίσω, εάν μου δοθεί η ευκαιρία.

Ήμουν στην Aspar το 2005, η τελευταία νίκη μου σε GP ήταν με αυτή. Είναι πολύ ανταγωνιστική και ξέρω ότι τα μέλη της θα κάνουν ό,τι μπορούν για να έχουμε το καλύτερο δυνατό υλικό. Είμαι πολύ αισιόδοξος γι’ αυτό το νέο πρότζεκτ», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Video: O Rossi στην Monza

« Προηγούμενο άρθρο

O Δρ Costa αραιώνει την εμπλοκή του στην «Κλινική»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα