• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Θετική αποτίμηση στην BMW Italia
Από τις δοκιμές στο Portimao
Νέα 01/12/2011 - 14:35

Η ομάδα της BMW Motorrad Italia ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές στην Πορτογαλική πίστα και συνέλεξε τα στοιχεία που χρειάζονται για να βελτιώσει τις μοτοσυκλέτες της ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike.  

 

Ο Ayrton Badovini ήταν ταχύτερος την πρώτη ημέρα των δοκιμών, με μαλακά ελαστικά, ενώ εξακολούθησε να είναι γρήγορος όλο το τριήμερο ενώ ο Michel Fabrizio προσπάθησε πρώτα να εξοικιωθεί με την S 1000RR και έπειτα να σημειώσει ταχείς χρόνους.

Οι δύο αναβάτες οδήγησαν τις φετινές μοτοσυκλέτες οι οποίες είχαν στοιχεία από αυτή που θα έχουν στη διάθεσή τους το 2012 για να δοκιμάσουν την αντοχή τους και την αξιοπιστία τους.

 

Την δεύτερη ημέρα των δοκιμών δούλεψαν με πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση και το πλαίσιο ενώ την τρίτη ημέρα με τα ηλεκτρονικά συστήματα. Έπειτα από τις δοκιμές δήλωσαν σχετικά:

Michel Fabrizio
Michel Fabrizio

 

Ayrton Badovini:

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας! Με την νέα μοτοσυκλέτα ένοιωσα αμέσως άνετα. Είναι εύκολη στην οδήγησή της και μου αρέσει πολύ. Σε αυτό το πρώτο τεστ δουλέψαμε πολύ με την ισορροπία της και δοκιμάσαμε κάποιες νέες ρυθμίσεις στο πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά καθώς πάντα ήμασταν στους πρώτους και αυτό προμηνύει καλά αποτελέσματα για τη επόμενη χρονιά. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά, στο εργοστάσιο και την πίστα, και αυτό φάνηκε.»

 

Michel Fabrizio:

«Ήταν ένα θετικό τεστ. Δοκιμάσαμε ό,τι μπορούσαμε στην μοτοσυκλέτα και δεν επικεντρωθήκαμε μόνο στους χρόνους. Ιδιαίτερα εστιάσαμε στις ρυθμίσεις της ανάρτησης, του πιρουνιού και του ψαλιδιού και η μοτοσυκλέτα πάντα ανταποκρινόταν όπως περιμέναμε. Μου άρεσε η μοτοσυκλέτα καιAyrton Badovini

Ayrton Badovini
δεν επικεντρώθηκα τόσο στους χρόνους όσο στο να την μάθω.»

Επόμενο άρθρο »

O Ecclestone δίνει χρόνο στο Texas

« Προηγούμενο άρθρο

Video: O Rossi στην Monza

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα