• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Ecclestone δίνει χρόνο στο Texas
Το «σήριαλ» συνεχίζεται
Νέα 02/12/2011 - 00:19

Ο Bernie Ecclestone έδωσε πίστωση χρόνου στους οργανωτές του Grand Prix του Austin για να προσπαθήσουν να σώσουν τον Αμερικανικό αγώνα. Ο ισχυρός άντρας της Formula 1 ήθελε να έχει υπογραφεί από προχτές (Τετάρτη) το συμβόλαιο με αυτούς αλλά, καθώς δεν συνέβη, αποφάσισε να τους δώσει διορία ακόμα μία εβδομάδα για να καταβάλλουν τα απαιτούμενα χρήματα (περίπου 18.500.000 ευρώ).

Ωστόσο τους προειδοποίησε ότι αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία καθώς εάν δεν υπογράψουν ως τις 7 Δεκεμβρίου που θα συνεδριάσει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μοτορσπορ, δεν θα γίνει το Αμερικανικό Grand Prix Formula 1 την επόμενη χρονιά (συνεπώς αν σταματήσουν τις εργασίες στην πίστα μάλλον δεν θα διεξαχθεί και αυτό του MotoGP το 2013).

 

Ο Ecclestone δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν τήρησαν την διορία που τους είχαμε δώσει και όμως εμείς προσπαθούμε να γίνει το Grand Prix. Aυτό που χρειάζεται να κάνουν είναι να φέρουν το συντομότερο δυνατόν τα χρήματα και ένα στυλό. Αλλά αν δεν το κάνουν πριν συνεδριάσει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μοτορσπορ τότε δεν θα γίνει ο αγώνας. Το ξέρουν καλά.

Οι διορίες είναι τρομερό πράγμα επειδή όλοι προσπαθούν να τις εξαντλήσουν. Οι οργανωτές παλεύουν να λύσουν το οικονομικό ζήτημα, αυτό είναι το πρόβλημα. Προσπαθούν αλλά θα είναι απώλεια για όλους (εάν δεν γίνει ο αγώνας). Θέλουν να γίνει, όπως το θέλω κι εγώ.»

Επόμενο άρθρο »

To Sachsenring παραμένει στο MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Θετική αποτίμηση στην BMW Italia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα