• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Terol θα έχει την στροφή του στην Valencia
Θα δώσουν το όνομά του για να τον τιμήσουν
Νέα 15/12/2011 - 11:04

Όπως έγινε γνωστό, οι υπεύθυνοι της πίστας «Ricardo Tormo» στην Valencia θα δώσουν το όνομα του Nicolas Terol σε μία από τις στροφές της για να τον τιμήσουν καθώς ο οδηγός της Aspar πήρε εκεί τον φετινό του Παγκόσμιο Τίτλο στα 125cc.

Ο Julio Garcia, CEO της πίστας δήλωσε σχετικά:

«Εκτός από σπουδαίος οδηγός, ο Nico έχει όλες τις αξίες που προσπαθούμε να εμφυσήσουμε στους νέους μας, στα σχολεία. Την αυτοθυσία, την ταπεινότητα, την επιμονή, την ομαδική δουλειά. Όλα αυτά τα στοιχεία τον έφεραν στην κορυφή».

 

Ο Terol, ο οποίος είναι αυτός που πρέπει να διαλέξει τη στροφή της πίστας, δήλωσε:

«Δεν ξέρω ποια να διαλέξω, όμως το σημαντικότερο είναι ότι μου κάνουν την τιμή να έχω το όνομά μου σε μια από τις στροφές σε ένα σιρκουί από το οποίο ξεκίνησα την καριέρα μου και στην οποία ανακηρύχθηκα Παγκόσμιος Πρωταθλητής».

 

Ο Terol ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα από την σχολή που διαθέτει η πίστα και είναι ο τέταρτος οδηγός από την Βαλένθια ο οποίος στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έπειτα από τους Ricardo Tormo, Jorge Martinez «Aspar» και Champi Herreros.

Επόμενο άρθρο »

H εμπειρία του Bautista στην Αφρική

« Προηγούμενο άρθρο

Η γιορτή για τα γενέθλια του Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ YAMAHA V4:
  • O FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ
  • O TOPRAK RAZGATLIOGLU ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ
  • O TOPRAK RAZGATLIOGLU ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4ος ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ MICHELIN
  • O JACK MILLER ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
  • O ALEX RINS ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ