• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Και ο Stoner οδήγησε αγωνιστικό αυτοκίνητο
Στην Αυστραλία, στην πίστα του Norwell
Νέα 16/12/2011 - 11:38

Έπειτα από τους Valentino Rossi και Andrea Dovizioso, και ο Casey Stoner οδήγησε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στην πατρίδα του. Ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρέθηκε στο «Performance Drive Center» , στο Norwell, όπου οδήγησε το Holden Commodore V8 της ομάδας της Vodafone με το οποίο συμμετέχει ο Jamie Whincup, Πρωταθλητής Αυστραλίας στον αντίστοιχο θεσμό.  

Ο Stoner δήλωσε έπειτα από την εμπειρία του:

 

«Κατά μία έννοια, η πίστα μοιάζει πιο στενή, ιδίως όταν στρίβω στις αριστερές στροφές. Με αυτά τα αυτοκίνητα μπορείς να χρησιμοποιείς όλο το πλάτος της, όπως και με τις μοτοσυκλέτες. Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο η ανάρτησή του απορροφά τους κραδασμούς στα κέρμπς κι όμως παραμένει σφιχτή.

Ο κινητήρας αποδίδει μεγάλη ισχύ. Τα δυσκολότερο για εμένα ήταν ότι έπρεπε να ξεχάσω ό,τι είχα συνηθίσει από την μοτοσυκλέτα στο φρενάρισμα και στις αλλαγές ταχυτήτων. Δεν περίμενα να οδηγήσω αυτό το αυτοκίνητο που πριν από λίγες εβδομάδες κέρδισε σε αγώνα. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία και διασκέδασα πολύ.

Φέτος ήταν μια εκπληκτική χρονιά για εμένα. Η γυναίκα μου έμεινε έγκυος, κέρδισα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα την ημέρα των γενεθλίων μου στην πατρίδα μου και τώρα οδήγησα αυτό το αυτοκίνητο».

Επόμενο άρθρο »

O Pernat Αγωνιστικός Διευθυντής στην Pramac Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Scassa με MV Agusta F3 στο SBK;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα