• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Jerez κανονικά στο Πρωτάθλημα
Το Grand Prix εντάχθηκε στο πρόγραμμα
Νέα 27/12/2011 - 10:04

Όπως έγινε γνωστό, το GP της Jerez εντάχθηκε στο πρόγραμμα για την επόμενη χρονιά χάρη στις προσπάθειες της Jose Maria Garcia Pelayo, της Δημάρχου της Ισπανικής πόλης, ωστόσο ο Juan Alvarez, Πρόεδρος και Διευθυντής της Βασιλικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετιστών της χώρας, εξέφρασε τις επιφυλάξεις τους για το εάν θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων.

 

Σε συνέντευξή του, ο Alvarez είπε ότι υπάρχουν προβλήματα μεταξύ των ανθρώπων της Cirjesa, ιδιοκτήτριας της πίστας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του έτους, και της Dorna. Όμως ο Carmelo Ezpeleta, ο CEO της Dorna, δήλωσε ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά.

Πάντως ο Alvarez εξέφρασε την επιφύλαξή του για το εάν το GP της Jerez θα είναι στο ημερολόγιο και το 2013, παρότι έχει υπογραφεί συμφωνία να περιλαμβάνεται ως το 2016, και δήλωσε:

«Δυστυχώς, αρχίζω να σκέφτομαι το Πρωτάθλημα του MotoGP χωρίς την Jerez σε αυτό. Πέρασα πολύ χρόνο προσπαθώντας να οργανώσω έναν σπουδαίο αγώνα όμως εάν η Jerez δεν πληροί τις συνθήκες να το φιλοξενήσει, οι Οργανωτές έχουν κάθε δικαίωμα να πάνε αλλού, όπου θα αντιμετωπίζονται καλύτερα. Είμαι αισιόδοξος από την φύση μου όμως τα γεγονότα με κάνουν να σκέφτομαι ότι η κατάσταση χειροτερεύει. Πάντως η πίστα της Jerez δεν αξίζει χωρίς το Grand Prix», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Video: Οι απαντήσεις του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

To MotoGP αγόρασε τα Superbike

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα