• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2, Iannone: «Δεν αισθάνομαι κατώτερος του Marquez»
Δήλωσε ότι θα προσπαθήσει για τον Τίτλο
Νέα 29/12/2011 - 12:26

Ο Andrea Iannone, ο αναβάτης της Moto2, είχε μια αγωνιστική χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα. Κέρδισε σε τρεις αγώνες (Jerez, Brno, Motegi) αλλά τις περισσότερες φορές δεν κατάφερνε να διακριθεί στις κατατακτήριες δοκιμές και να εκκινήσει από την πρώτη σειρά. Πάντως ο Ιταλός αναβάτης κατετάγη τρίτος στην βαθμολογία και πρόσφατα έδωσε συνέντευξη όπου μίλησε για τον εαυτό του και τον Marc Marquez, το φαβορί της Moto2. Ο Iannone είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Μarc αναμφισβήτητα είναι δυνατός αλλά δεν αισθάνομαι κατώτερός του, είμαι έτοιμος να τον ανταγωνιστώ. Ήμουν πολύ κοντά στο να πάω στην MotoGP για την επόμενη χρονιά (στην ομάδα SpeedMaster CRT) αλλά δεν το μετανιώνω (που δεν το έκανα). Χαίρομαι που θα παραμείνω στην Moto2. Θέλω να δείξω τις ικανότητές μου τις οποίες δεν έχω δείξει πλήρως. Είδατε τον πραγματικό Ιannone μόνο όταν δεν είχα προβλήματα με την μοτοσυκλέτα μου, και αυτό συνέβαινε σπάνια. Φέτος πάλευα να οδηγήσω, αν και η ομάδα προσπάθησε να με βοηθήσει».

 

Θυμίζουμε ότι στην ομάδα SpeedMaster, εκτός από τον πατέρα του Iannone συμετέχει και ο «Uccio», o φίλος του Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Συνεργασία των Oral Engineering και Worldwide Race

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η εύθυμη πλευρά της LCR Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα