• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Συνεργασία των Oral Engineering και Worldwide Race
Υπεγράφη διετής συμφωνία
Νέα 30/12/2011 - 15:43

Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα της WorldWide Race θα συνεργάζεται με την Oral Engineering για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας με την οποία θα λάβει μέρος στην κατηγορία Moto3 το 2012. Ο κινητήρας έχει την κωδική ονομασία «OE-250M3R» ενώ το πλαίσιο είναι της Aprilia RSW. Αναβάτες της ομάδας θα είναι ο Ελβετός Giulian Pedone και ο Τσέχος Miroslav Popov, οι οποίοι θα αναλάβουν και την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και του κινητήρα.

 

Ο Franco Antoniazzi, Διευθυντής της Oral Engineering, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ευχαριστημένοι που υπογράψαμε αυτή την συμφωνία που δημιουργεί μια τεχνική συνεργασία με την ομάδα WorldWide Race, η οποία έχει αποδείξει ότι είναι ανταγωνιστική. Η κατηγορία της Moto3 είναι μια πρόκληση που απηχεί το μέλλον των αγώνων στις μοτοσυκλέτες και η Oral Engineering, η οποία εξελίσσει αγωνιστική τεχνολογία, πρέπει να είναι μέρος αυτού (μέλλοντος)».

 

Με τη σειρά του, ο Fiorenzo Caponera, Επικεφαλής της WorldWide Race, τόνισε:

«Η συμφωνία είναι για δύο χρόνια όμως η συνεργασία αντιπροσωπεύει μια μεγαλύτερη αρχή. Ξεκινάμε μια νέα περιπέτεια στην Moto3 και τα πρώτα βήματα πρέπει να είναι αποφασιστικά. Το ξεκίνημα με την υποστήριξη μίας από τις πιο γνωστές και ικανές μηχανολογικές εταιρείες είναι σημαντικό. Η WorldWide Race θα κάνει σημαντικό μέρος της εξέλιξης της μοτοσυκλέτας και γι’ αυτό μεταφέραμε την αγωνιστική ομάδα στην Ισπανία, κοντά στο Alicante. Ο καλός καιρός της Ισπανίας θα μας επιτρέψει να κάνουμε δοκιμές από τα μέσα Ιανουαρίου ως την έναρξη του Πρωταθλήματος. Την πρώτη χρονιά θα εξελίξουμε τον κινητήρα ενώ την δεύτερη θα προσπαθήσουμε για επιδόσεις. Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον».

Επόμενο άρθρο »

Ο Hayden έσπασε την αριστερή ωμοπλάτη του

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2, Iannone: «Δεν αισθάνομαι κατώτερος του Marquez»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα