• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Hayden έσπασε την αριστερή ωμοπλάτη του
Κατά τη διάρκεια προπόνησης
Νέα 30/12/2011 - 10:30

Ο Nicky Hayden τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης σε ιδιωτική πίστα flat track. Από την πτώση του, ο Αμερικανός αναβάτης της Ducati έσπασε την αριστερή του ωμοπλάτη και ράγισαν δύο πλευρά του. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που οδήγησε μοτοσυκλέτα έπειτα από την εγχείρηση που έκανε για κάταγμα του σκαφοειδούς στο δεξί του χέρι το οποίο υπέστη κατά τον αγώνα της Valencia. Ο Hayden υπεβλήθη σε ακτινογραφία και αξονική τομογραφία και προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για να εγχειριστεί.

 

Ωστόσο, ο Αμερικανός να επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα από τον Δρ Arthur Ting, στο Fremont (Καλιφόρνια), όπου και θα διαπιστωθεί η εξέλιξη του τραυματισμού του. Όπως έγινε γνωστό οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για το εάν ο Hayden θα λάβει μέρος στις δοκιμές της Μαλαισίας ή όχι. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Προφανώς, οι τραυματισμοί ποτέ δεν είναι καλοί, όμως είναι μέρος των αγώνων. Όπως και στην Valencia, το ατύχημα ήταν τρομακτικό. Άρχισα να προπονούμαι ξανά, όπως κάνω κάθε χειμώνα, σε μια ιδιωτική πίστα κοντά στο σπίτι μου. Πλησίασα έναν άλλο οδηγό ο οποίος πήγε να κάνει στην άκρη για να μου αφήσει χώρο να περάσω. Δεν κινούμουν γρήγορα όμως η μοτοσυκλέτα του ακούμπησε στον εμπρός τροχό μου και έπεσα και χτύπησα στο έδαφος με τον αριστερό ώμο μου. Αυτό ήταν. Απογοητεύτηκα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να αναρρώσω γρήγορα. Πάντως το συμβάν δεν αλλάζει τις φιλοδοξίες μου για το 2012».

Επόμενο άρθρο »

Τέλος της συνεργασίας Yamaha, Petronas

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Συνεργασία των Oral Engineering και Worldwide Race

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα