• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Coulon θα είναι ο Αρχιμηχανικός του Dovizioso
Θα συνεργαστούν στην μοτοσυκλέτα των 1,000cc
Νέα 10/01/2012 - 11:45

Όπως έγινε γνωστό, ο Guy Coulon (φωτογραφία) θα είναι ο Αρχιμηχανικός του Andrea Dovizioso στην Yamaha Tech 3. Ο Ιταλός οδηγός ήθελε γι’ αυτή την θέση τον Tom O’Kane, πρώην Επικεφαλής της ομάδας Roberts και της Suzuki, όμως αυτός απέρριψε την πρόταση συνεργασίας παρότι η Suzuki δεν θα είναι στο MotoGP φέτος.

 

Ο Coulon συνεργάστηκε με τον Dovizioso κατά τη διάρκεια των διήμερων δοκιμών της μοτοσυκλέτας των 1,000cc στην Valencia, τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Γάλλος ήθελε να φύγει από την Tech 3 για να αναλάβει χρέη Τεχνικού Διευθυντή στην ομάδα Mistral 610 Moto2 αλλά τελικά παρέμεινε και θα ασχοληθεί και με την εξέλιξη του πλαισίου που ετοιμάζει η ομάδα για μια μοτοσυκλέτα της κατηγορίας CRT.

 

O Herve Poncharal, ο ιδιοκτήτης της Tech 3, δήλωσε σχετικά:

«Ο Αndrea ήθελε πάρα πολύ να έχει μαζί του τον Tom (O’Kane) αλλά όταν έγινε σαφές ότι δεν επρόκειτο να συνεργαστεί μαζί μας έπρεπε να κοιτάξουμε τις εναλλακτικές. Όμως δεν υπάρχει άλλος με την εμπειρία και τη γνώση του Guy στην Yamaha YZR-M1. Νομίζω ότι έπειτα από την συνεργασία τους στην Valencia ο Andrea κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να βρει καλύτερον από τον Guy ενώ και αυτός εκτιμά τον τρόπο που εργάζεται ο Andrea και θεωρώ ότι θα υπάρξει μια επιτυχής συνεργασία μεταξύ τους».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: “μπορεί η νέα μοτοσυκλέτα να είναι ένα θαύμα”

« Προηγούμενο άρθρο

O Lorenzo απόκτησε άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας(!)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα