• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: “μπορεί η νέα μοτοσυκλέτα να είναι ένα θαύμα”
Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Valentino!
Νέα 10/01/2012 - 13:12

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

O Valentino Rossi ήταν χαρούμενος, αισιόδοξος, με πολύ κέφι, έτοιμος να απαντήσει σε όλα.

Η επίσημη συνέντεξη που έδωσε σε όλους τους δημοσιογράφους στην Madonna Di Campiglio είχε μια έκπληξη:

“Μπορεί η νέα μοτοσυκλέτα να είναι ένα θαύμα”, είπε απαντώντας σε μια ερώτηση συναδέλφου για το τι δουλειά έχει κάνει με τον Filippo Preziosi πάνω στη νέα μοτοσυκλέτα. “Είδα την μοτοσυκλέτα σχεδιασμένη στο κομπιούτερ και είναι πολύ όμορφη! Τώρα περιμένουμε το πως θα είναι στην πίστα. Θέλουμε να κάνουμε την μοτοσυκλέτα να δουλέψει με τα Bridgestone και είμαι πολύ αισιόδοξος”, σχολίασε ο Rossi, με φανερή αυτήν την αισιοδοξία και στο πρόσωπό του.

"Το πρόβλημα με τα λάστιχα είναι το δύσκολο ζέσταμά τους και εκεί είναι που χρειαζόμαστε όλοι οι οδηγοί την βοήθεια της Bridgestone. O Loris Capirossi είναι οδηγός και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Τα λάστιχα θα αλλάξουν λίγο, αλλά λίγο χρειάζεται!

Αν όλα πάνε καλά με την μοτοσυκλέτα, γιατί να μην διεκδικώ και πάλι 9 -10 νίκες την χρονιά. Βέβαια στο παρελθόν όταν κέρδιζα 11 νίκες σε μια χρονιά, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Τώρα είμαι πιο μεγάλος και οι νέοι οδηγοί είιναι δυνατότεροι από ότι οι αντίπαλοί μου στο παρελθόν. Το πρόβλημα δεν είναι στην Ducati, είναι σε μένα!

Εγώ ακόμη ευχαριστιέμαι το να τρέχω και θέλω να είμαι ανταγωνιστικός και προπονούμαι πολύ και φέτος είμαι τελείως καλά από τον ώμο μου”.

 

Βέβαια αυτά ειπώθηκαν προς το τέλος της συνέντευξης, ενώ στην αρχή αναφέρθηκε στις αντικειμενικές δυσκολίες του 2012:

“Δεν θα οδηγήσω την μοτοσυκλέτα πριν το τεστ της Μαλαισίας και ακόμη δεν ξέρουμε αν η ομάδα των τεστ με τον Vittoriano Guareschi και τον Franco Battaini θα την δοκιμάσουν πριν τις 31 Ιανουαρίου. Το να πούμε τώρα ότι είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Ο στόχος είναι να κλείσουμε τη διαφορά βήμα – βήμα.

Πέρυσι μετά τους τρεις πρώτους γύρους που οδήγησα την μοτοσυκλέτα, ξέραμε ότι το να νικήσουμε στον πρώτο αγώνα θα ήταν αδύνατο. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, έχει γίνει πολύ δουλειά!”

 

Ο Rossi λοιπόν ξεκινά την χρονιά με αισιοδοξία και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την φετινή πορεία.

Σε επόμενο άρθρο θα έχουμε αναφορά και σε όσα είπε για τις CRT μοτοσυκλέτες, για το συμβόλαιό του που λήγει το 2012, για το μέλλον του στον μηχανοκίνητο κόσμο. Τώρα πρέπει να κάνουμε μια τηλεοπτική συνέντευξη μαζί του και να πάμε για σκι και snowboard με όλη την ομάδα, πριν ξαναγυρίσουμε στο γραφείο τύπου, στον αγώνα να σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις του Wrooom!

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Πιστεύω στην Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

O Coulon θα είναι ο Αρχιμηχανικός του Dovizioso

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα