• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«The Natural» από τους Tarantulas
Special Bikes από τις Η.Π.Α.
Νέα 18/02/2012 - 15:22

Το καθαρό μέταλλο έχει κάτι το συναρπαστικό για τον αναβάτη, κάτι το μυστηριώδες και το αρχέγονο, μια αίσθηση δύναμης και ωμότητας συγχρόνως και αυτό είναι κάτι το οποίο ο καθένας μπορεί να παρατηρήσει στην ειδική αυτή μοτοσυκλέτα που παρουσιάζουμε.

 

Η δυναμική αυτή μοτοσυκλέτα μας έρχεται από τις Η.Π.Α. και πιο συγκεκριμένα από το Όρεγκον του Portland, όπου οι γνωστοί «Tarantulas» δημιούργησαν το πανέμορφο αυτό εργαλείο, με όνομα «The Natural».

 

Το μοντέλο ήταν για δυο χρόνια στον σχεδιασμό και βασίζεται στην ξεχασμένη Honda CB 750. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές: «το πλάνο ήταν να κατασκευάσουμε μια μοτοσυκλέτα «φυσική» (Natural), χρησιμοποιήσαμε βουρτσισμένο μέταλλο και σέλα από βινύλιο που δείχνει δερμάτινη».

 

Το δοχείο βενζίνης και η σέλα είναι χειροποίητα (η σέλα σχεδιάστηκε από τον σπεσιαλίστα New Church Moto), δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ασημί – καφέ αντίθεση, ενώ το πίσω κάλυμμα, το δοχείο λαδιού, το κουτί της μπαταρίας, τα clip-ons και οι μανέτες δημιουργήθηκαν από τον James Crowe, της Crowe Customs.     

 

Η Natural μας «κλείνει το μάτι» ποζάροντας στις παραπάνω φωτογραφίες και την λατρεύουμε!

 

Επόμενο άρθρο »

Στα μπλε η Aspar!

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: "Η Aprilia καλύτερη CRT!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα