• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: «Δεν με ενδιαφέρουν οι χρόνοι!»
Ικανοποιημένος ο Ιταλός από την απόδοσή του
Νέα 20/02/2012 - 12:55

 

Με ένα μεγάλο χαμόγελο ικανοποίησης εμφανίστηκε ο Max Biaggi στις δηλώσεις του μετά το πέρας της πρώτης ημέρας των επίσημων δοκιμών στo Phillip Island.

 

«Δεν με ενδιαφέρουν οι χρόνοι, δεν μπήκα στην πίστα με σκοπό να κάνω 1.31.8 πάση θυσία και να νικήσω τον πρώτο. Περισσότερο με ενδιαφέρει να βρω τον τρόπο να είμαι εξίσου γρήγορος και για τους 22 γύρους του αγώνα».

 

Και που βρίσκεσαι τώρα;

 

«Σήμερα ακολουθήσαμε διαφορετική τακτική, απ’ ότι συνήθως. Με την άφιξη του Aligi Deganello, του νέου αρχιμηχανικού, νιώθω την ανάγκη να δοκιμάσω εκ νέου κάποια πράγματα που είχαμε απορρίψει πριν μερικούς μήνες. Ο Aligi είναι πολύ πιο διαφορετικός από τον Sandi John, με τον οποίο συνεργαζόμουν προηγουμένως. Με τον John όλα ήταν άσπρο ή μαύρο… τώρα δουλεύουμε πιο ανοιχτόμυαλα»  

 

Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, είσαι πιο κοντά στον Checa…

 

«Ναι, δεν βελτίωσε τον χρόνο του από την περασμένη εβδομάδα και είμαστε πιο κοντά. Και όχι μόνο εγώ, αλλά κι ο Rea. Έκανα μερικούς γύρους πίσω από την Honda του και εντυπωσιάστηκα. Ωστόσο φοβάμαι ότι ο Checa δεν έχει πει την τελευταία του λέξη…»

 

Πως είναι η εξέλιξη των 200 χιλ. ελαστικών της Pirelli;

 

«Έχουμε δοκιμάσει αρκετά ελαστικά μέχρι τώρα και νομίζω ότι και οι υπόλοιποι έχουν εκτιμήσει τα συγκεκριμένα ελαστικά. Τώρα είμαι περίεργος να δοκιμάσω τα ακόμα πιο extreme ελαστικά που θα μας προμηθεύσουν την Παρασκευή. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, ευελπιστώ όμως ότι όλα θα πάνε καλά»

 

Τι έχεις στο μυαλό σου ώστε να κάνεις το αποφασιστικό βήμα να επιτεθείς στην κυρίαρχη Ducati;

 

«Αύριο, στον τελευταίο γύρο δοκιμών, θα επιχειρήσουμε μια πιο επιθετική τακτική και θα δούμε πως θα πάει…»

 

Επόμενο άρθρο »

Superbike, Phillip Island Ημέρα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Barbera αντί Hayden στην Jerez;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα