• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Anthony West με την Supersonic Racing στα BSB
Βρήκε επιτέλους ομάδα και Πρωτάθλημα!
Νέα 21/02/2012 - 16:17

Μετά την αδυναμία του να βρει τα απαιτούμενα χρήματα για να αγωνιστεί στο MotoGP με την Speed Master και αφού έχασε την θέση στην Swan Yamaha από τον Noriyuki Haga, εν τέλει ο Anthony West κατάφερε να βρει την "Ιθάκη" του στην νεοσύστατη ομάδα των BSB, Supersonic Racing.

 

Η Supersonic Racing, μόλις πρόσφατα ανακοίνωσε την συμμετοχή της στο Βρετανικό Πρωτάθλημα, χρησιμοποιώντας μοτοσυκλέτες BMW S 1000RR προσαρμοσμένες στους νέους τεχνολογικούς κανονισμούς των BSB.

 

Ο ομόσταυλος του West στην ομάδα του Danilo Soncini, θα είναι ο Ελβετός πρώην Πρωταθλητής Patric Muff, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στα BSB (Evo class) την περασμένη σεζόν με την Tyco Racing.

 

"Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν αρκετά δύσκολες για εμένα, έχασα - όπως είναι γνωστό - την δυνατότητα να αγωνιστώ στο MotoGP και δεν είχα σκεφτεί μέχρι τότε, το ενδεχόμενο να αγωνιστώ κάπου αλλού. Είδα βέβαια αυτό που έκανε ο John (Hopkins), αγωνιζόμενος πέρυσι στα BSB και σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν μια καλή κίνηση και για μένα. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τις πίστες αλλά μαθαίνω πολύ γρήγορα, δεδομένου ότι έχω αγωνιστεί σε διαφορετικά Πρωταθλήματα στο παρελθόν. Επίσης θα είναι για εμένα μια πρωτόγνωρη και συναρπαστική εμπειρία να ανέβω πάνω σε μια BMW. Το φετινό Πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα είναι το καλύτερο όλων των εποχών, οπότε θα είναι μια ξεχωριστή πρόκληση για εμένα. Οι οπαδοί μου με στηρίξανε πολύ και το γεγονός ότι ήθελαν να με δουν να τρέχω στα BSB, ήταν ο κύριος λόγος που αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου", δήλωσε ο West.

 

'Μετά τα βάθρα και την 4η θέση στα BSB Evo πέρυσι, φέτος είχα έναν και μόνο στόχο: να επιστρέψω και πάλι στους αγώνες. Μετά από συζητήσεις με διάφορες ομάδες, ο Danilo Soncini της Supersonic Racing μου πρόσφερε την ευκαιρία να αγωνιστώ με την ομάδα του. Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι διαθέτουν ένα ισχυρό τεχνολογικό υπόβαθρο με την επίσημη υποστήριξη της BMW Motorrad Ιταλίας. Γνωρίζω απόλυτα πόσο μεγάλη ευκαιρία είναι αυτή για εμένα και θα βάλω τα δυνατά μου για να φέρω αποτελέσματα. Σίγουρα αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο και με αναβάτες όπως ο Anthony West και ο Noriyuki Haga, το επίπεδο του Πρωταθλήματος φέτος θα είναι πολύ ανεβασμένο. Ανυπομονώ να καθίσω στην σέλα της νέας μου μοτοσυκλέτας!", σχολίασε ο Muff.

 

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, φάνηκε να πετά στα σύννεφα λόγω της επιστροφής του στο αγωνιστικό προσκήνιο:

 

"Είμαι ακόμη ενθουσιασμένος με όλα όσα έλαβαν χώρα τους τελευταίους δύο μήνες. Η προηγούμενη απόφασή μου να εγκαταλείψω τους αγώνες, με άφησε με ένα κενό που δεν θα μπορούσε να καλυφθεί, παρά μόνο με την επιστροφή μου στη δράση. Στην συνέχεια, μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στα BSB. Ο Πρωταθλητισμός είναι η απόλυτη έκφραση του πάθους και το γεγονός ότι είμαι σε θέση να συμμετάσχω με γεμίζει με υπερηφάνεια. Η λίστα με τους ανθρώπους που θα έπρεπε να ευχαριστήσω για την πραγματοποίηση αυτού του project, φαίνεται ατελείωτη, καθώς είναι πάρα πολλοί αυτοί που έπαιξαν σημαντικό ρόλο ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο. Είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε τον κόσμο και να περάσουμε καλά!".

 

Επόμενο άρθρο »

Και ο Polita στα BSB με 1199 Panigale!

« Προηγούμενο άρθρο

Ποια κατεύθυνση θα πάρουν οι CRT στο MotoGP;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα