• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Ο Laverty ίσως τρέξει στις δοκιμές
Αισιόδοξος παρά τον τραυματισμό του στο χέρι
Νέα 23/02/2012 - 11:25

Μετά τον τραυματισμό του στο χέρι, την τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Phillip Island, ο Eugene Laverty σημείωσε, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ότι θα προσπαθήσει να αγωνιστεί στην έναρξη του Πρωταθλήματος SBK, αυτό το Σ/Κ.

 

Ο Ιρλανδός επέλεξε να παραμείνει στην Αυστραλία τελικά, παρακολουθούμενος από τον προσωπικό του γιατρό και από τότε κάνει εντατική θεραπεία αποκατάστασης ώστε να είναι έτοιμος για τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής. Ωστόσο δηλώνει ότι δεν θα μπορεί να γνωρίζει το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης, παρά μόνον όταν ανέβει και πάλι στην μοτοσυκλέτα.

 

«Έχω υποστεί ένα μικρό πισωγύρισμα στην προετοιμασία μου για την νέα σεζόν, μετά τον τραυματισμό μου στο χέρι στις δοκιμές της περασμένης εβδομάδας. Ευτυχώς είχαμε ένα διάστημα ξεκούρασης το οποίο επέτρεψε στο χέρι μου να βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό. Ζήτησα να έρθει ο γιατρός μου στην Αυστραλία για να με βοηθήσει στην διαδικασία ανάρρωσης και από τότε δουλεύουμε εντατικά πέντε ώρες κάθε ημέρα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι την Παρασκευή για να είμαι σίγουρος. Ειλικρινά, θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο να κοντράρω τον Carlos Checa και τον ομόσταυλό μου Max, εκτός κι αν είμαι 100% έτοιμος, αλλά αυτό δεν θα με εμποδίσει να προσπαθήσω!»

 

Επόμενο άρθρο »

Preziosi: Νέα ηλεκτρονικά για τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Ben Spies εκπρόσωπος των ρολογιών Jorg Gray

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα