• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Supersport: Επιβλητική νίκη Παναγιωτόπουλου
Ωραίες μάχες για τις άλλες θέσεις
Νέα 31/05/2012 - 18:35

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μαραγκός Σ.Ο.Α.Μ., Κυριάκος Αντωνίου 

 

Η κατηγορία Supersport έχει τα τελευταία χρόνια πολύ μεγάλο συναγωνισμό και φοβερές μάχες για τη νίκη, όμως στα Μέγαρα στον 2ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας ο νεαρός Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος έκανε μια επιβλητική εμφάνιση – που ξεκίνησε με πολύ καλούς χρόνους από τις δοκιμές – και πήρε μια άνετη νίκη.

Ο οδηγός της ομάδας Pierrakos Racing με την 3κύλινδρη Triumph 675 δεν ξεκίνησε καλά και στους πρώτους γύρους ήταν στην 3η θέση. Μόλις όμως πέρασε μπροστά, κατέβασε χρόνους και στον 10ο από τους 24 γύρους σημείωσε 58:891, έναν πολύ καλό χρόνο που του επέτρεψε να ανοίξει τη διαφορά από τους Συνιώρη και Παπαγεωργίου που ακολουθούσαν.

Στο τέλος με σταθερά γρήγορο γυρολόγιο πήρε την καρό σημαία με διαφορά 10.230'' δευτερολέπτων! Μάλιστα ο χρόνος του Παναγιωτόπουλου ήταν ο καλύτερος της ημέρας του αγώνα, για όλες τις κατηγορίες του Πρωταθλήματος!

 

Πίσω του η μάχη για τις άλλες δύο θέσεις του βάθρου περιορίστηκε στους δύο που προαναφέραμε, καθώς ο νικητής της Τρίπολης Βαγγέλης Καρακατσάνης, δεν κατάφερε να τους ακολουθήσει, μένοντας 4ος.

Ο περσινός Πρωταθλητής Άλεξ Παπαγεωργίου που αρχικά οδήγησε την κούρσα, δεν κατάφερε να αποκρούσει την επίθεση του Σάκη Συνιώρη, που τελικά κέρδισε μια ωραία μάχη που κράτησε μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Η Honda CBR600RR του Συνιώρη σημείωσε ταχύτερο γύρο 59:150, ενώ η Yamaha R6 του Παπαγεωργίου 59:276. Μια ακόμη μάχη που κράτησε το ενδιαφέρον των θεατών ήταν αυτή των Σταύρου Τριντή (Honda), Μιχάλη Κουτσουμπού (Honda) και Νίκου Περιστερά (Yamaha). Οι τρεις οδηγοί τερμάτισαν στις θέσεις 5, 6, 7, χαρίζοντας άφθονο θέαμα.

Συνιώρης, Παπαγεωργίου
Συνιώρης, Παπαγεωργίου

Ο Σωτήρης Μπεγνής και λίγο πιο πίσω ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος, έκαναν μοναχικό αγώνα στις θέσεις 8η & 9η. Τη δεκάδα έκλεισε ο Γιώργος Χάλαρης, με τον Μάκη Σιφναίο 11ο.

Οι Γιάννης Μπούρος και Γιώργος Μανδρώνης εγκατέλειψαν.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Τριντής, Κουτσουμπός, Περιστεράς
Τριντής, Κουτσουμπός, Περιστεράς
Παπαγεωργίου
Παπαγεωργίου
Τζωρτζόπουλος
Τζωρτζόπουλος
Παπαγεωργίου
Παπαγεωργίου
Παναγιωτόπουλος
Παναγιωτόπουλος
Παναγιωτόπουλος
Παναγιωτόπουλος
Συνιώρης, Παπαγεωργίου
Συνιώρης, Παπαγεωργίου

Επόμενο άρθρο »

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

« Προηγούμενο άρθρο

Οι αριθμοί πριν την Καταλονία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα