• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρύθμο!
Το 4ο συνεχόμενο βάθρο του στην Laguna θέλει ο Ισπανός!
Νέα 24/07/2012 - 14:44

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Jorge Lorenzo, είναι παραδοσιακά δυνατός στην Laguna έχοντας κερδίσει εκεί το 2010 και παίρνοντας την δεύτερη θέση το 2011. Ο Ισπανός έχει προβάδισμα 19 βαθμών από τον Dani Pedrosa, ενώ μετά την επιβλητική του νίκη στο Mugello, πριν δυο εβδομάδες, ισοφάρισε το ρεκόρ του Stoner σε συνολικές νίκες… πλέον και οι δυο τους μετράνε 43 στο σύνολο!

 

«Κάνουμε ένα δυνατό Πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, με εξαίρεση το συμβάν στο Assen, και πάντοτε τερματίζουμε στην πρώτη ή στην δεύτερη θέση!», σχολίασε ο Ισπανός άσος λίγες ημέρες πριν τον αγώνα στην Laguna. «Ελπίζουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό εδώ, ώστε να αυξήσουμε την διαφορά μας ακόμα περισσότερο. Πάντοτε έκανα καλούς αγώνες στην Laguna  και πάντοτε ανέβαινα στο βάθρο! Λατρεύω αυτήν την πίστα και η στροφή corkscrew είναι πράγματι καταπληκτική! Άλλωστε, οι Αμερικανοί φίλαθλοι δημιουργούν πάντοτε μια φοβερή ατμόσφαιρα για εμάς!»

 

Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που ο Lorenzo ανέβει και πάλι στο βάθρο στην πίστα της Laguna Seca, θα είναι η 4η συνεχόμενη φορά που θα το καταφέρνει στην αμερικάνικη πίστα!

 

Επόμενο άρθρο »

Με σύμμαχο την παράδοση ο Spies!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Sylvain Guintoli στην Pata Racing!

Χορηγοί