• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi στην Yamaha!
Αύριο ανακοινώνεται η συμφωνία!
Νέα 09/08/2012 - 16:56

Η ανακοίνωση της συμφωνίας του Valentino Rossi με την Yamaha, αναμενόταν – όπως σας είχαμε γράψει – για τις 15 Αυγούστου, αλλά φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την άλλη εβδομάδα για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του Ιταλού στο εργοστάσιο με το οποίο έχει κατακτήσει τους 4 από τους 9 Τίτλους του!

 

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, υπάρχει μια διαρροή πληροφοριών σύμφωνα με την οποία η Ducati και η Yamaha έχουν συμφωνήσει να γίνει η ανακοίνωση αυτή αύριο, 10 Αυγούστου, το πρωί…

 

Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, η Ducati – πρώτη – θα ανακοινώσει ότι ο Rossi αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, με όλα τα κολακευτικά λόγια που συνοδεύουν τέτοιου είδους ανακοινώσεις, και σε λίγα λεπτά θα έρθει η σειρά της εταιρείας από την Iwata να ανακοινώσει την επιστροφή του πολύ-Πρωταθλητή στο γκαράζ της! Η τελευταία ανακοίνωση θα μας θυμίσει και όλα τα εντυπωσιακά επιτεύγματα του “Γιατρού” κατά την διάρκεια της 7ετούς παρουσίας του στην Yamaha, δλδ τους 4 Τίτλους και τις 46 συνολικά νίκες!

 

Εν αναμονή της αυριανής ημέρας λοιπόν, για να δούμε αν τα νέα από Ιταλία θα επαληθευτούν και θα τελειώσει οριστικά αυτό το σίριαλ!

 

Επόμενο άρθρο »

Ducati και Rossi χωρίζουν τους δρόμους τους στο τέλος του 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati βοηθά την Emilia Romagna

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα