• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο Brno η επανεμφάνιση Barbera!
Ο Toni Elias θα τον αντικαταστήσει και στην Ινδιανάπολη!
Νέα 10/08/2012 - 19:39

Ο Toni Elias, ο οποίος – θυμίζουμε – δεν έχει ομάδα αυτήν την στιγμή, θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να οδηγήσει την DucatiGP12 της Pramac, μετά την ατυχή του εμφάνιση και την εγκατάλειψη στον αγώνα της Laguna Seca. Ο Hector Barbera βρίσκεται στην διαδικασία ανάρρωσης, μετά την επέμβαση που είχε πριν 3 εβδομάδες, από το ατύχημα στην προπόνηση.

 

Ο Barbera – ο οποίος πήρε την πρώτη του νίκη στην μεγάλη κατηγορία στο Mugello – αναμένεται να είναι εκτός δράσης για 4 με 6 εβδομάδες και στόχος του είναι η επιστροφή του στην ενεργό δράση στον γύρο της Τσεχίας, 24 με 26 Αυγούστου!

 

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τα μηνύματα υποστήριξης που μου στέλνουν, από τότε που έκανα την επέμβαση», σχολίασε ο Barbera «Η αγάπη τους και η υποστήριξή τους είναι τεράστια και αποτελεί μεγάλη ανακούφιση για εμένα όλο αυτό το διάστημα. Είμαι στην διαδικασία ανάρρωσης στο πόδι μου και η κατάσταση βελτιώνεται. Έχουν περάσει 3 εβδομάδες από τότε που εγχειρίστηκα και χτες, ο Dr. Mir με εξέτασε και αξιολόγησε την πρόοδό μου. Τώρα μπορώ να κάνω ασκήσεις με το πόδι μου στην πισίνα και στο γυμναστήριο, ώστε να είμαι έτοιμος για τον 12ο γύρο στο Brno. Θα πρέπει να δουλέψω πολύ γρήγορα και ελπίζω να είμαι καλά για τον γύρο στην Τσεχία».

 

Επόμενο άρθρο »

ANAZHTOYNTAI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

« Προηγούμενο άρθρο

Αναβιώνει η “Imola 200” το 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα