• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi δεν ρίχνει λάδι στην φωτιά!
Το γύρισε στην πλάκα μετά την επίθεση του Stoner!
Νέα 16/08/2012 - 11:55

Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει η επίθεση του Casey Stoner στον Valentino Rossi, με αφορμή την μετεγγραφή του τελευταίου στην ομάδα της Yamaha! Το θερμόμετρο έχει ανέβει στα ύψη – και δεν είναι αποτέλεσμα μόνο του καιρού – και περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την αποψινή συνέντευξη τύπου για να δούμε αν θα υπάρχουν περαιτέρω εξελίξεις στο ζήτημα!

 

Η σχέση των δυο δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, ειδικά μετά τον Τίτλο που πήρε ο Stoner το 2007 και τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα μετά τον ανεπανάληπτο αγώνα στην Laguna Seca το 2008! Να θυμίσουμε μερικά από τα δηκτικά σχόλια του Stoner: «Λυπάμαι πάρα πολύ για την Ducati, πήγε εκεί και δεν έκανε τίποτα άλλο από το να παραπονιέται για την μοτοσυκλέτα και τώρα προφανώς, έχουν μια που τα πηγαίνει καλά διότι συνεχώς νικιέται από τον Nicky και τον Hector και αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται…» Ο ειλικρινής και ευθύς Αυστραλός, δεν ξέχασε και τα λόγια του Rossi, όταν ο πρώτος έφευγε από την Ducati και χρησιμοποίησε τα ίδια περίπου λόγια που είχε πει τότε ο Ιταλός: «Προφανώς δεν θέλει να τα δώσει όλα για την Ducati. Είναι απογοητευτικό που εκείνοι προσπαθούν όσο μπορούν αλλά αυτός δεν προσπαθεί καν να το εκμεταλλευτεί…»

 

Η απάντηση του Rossi; Ο Ιταλός δεν θέλησε – σε πρώτη φάση τουλάχιστον – να ρίξει λάδι στην φωτιά και απάντησε μέσω twitter γράφοντας τα εξής με μια ελαφριά δόση ειρωνίας: «Mια ακόμη σπουδαία συνέντευξη, πάντα είναι ευχαρίστηση να ακούς καλά λόγια από ένα φίλο»...

 

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις αλήθειες που λέει ο Stoner αλλά σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τα νέα ότι ο Rossi φεύγει από την Ducati και ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής έσπευσε να κάνει τις παραπάνω δηλώσεις-ρεβάνς για τον Ιταλό άσπονδο φίλο του…!

 

Γράψτε μας και την δική σας γνώμη στην σελίδα μας στο facebook!

 

Επόμενο άρθρο »

Biaggi για Rossi: Άσχημο να βλέπεις την πτώση ενός Πρωταθλητή!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo και ο Spies σας προκαλούν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα