• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση!
Νέα απογοήτευση από τον Ιταλό σούπερ σταρ!
Νέα 19/08/2012 - 00:43

Η αισιοδοξία δείχνει να εγκαταλείπει το γκαράζ του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, αν και για ορισμένο διάστημα (μετά την πρωινή του απόδοση) υπήρχε μια ελπίδα για κάτι καλό σήμερα… ο Vale όμως δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 11η θέση στις κατατακτήριες, ολοκληρώνοντας ακόμα μια καταστροφική εμφάνιση πάνω στην σέλα της Ιταλίδας που θα εγκαταλείψει στο τέλος της σεζόν!

 

Ο Ιταλός σούπερ σταρ ήταν 2 δευτερόλεπτα πίσω από τον χρόνο του φορμαρισμένου Pedrosa, ενώ “κατάφερε” να βρεθεί πίσω από την CRT μοτοσυκλέτα του τρομερού De Puniet, όντας μόλις 0.040 δευτ. πιο γρήγορος από τον 12ο Aleix Espargaro… Ο Vale δεν έκρυψε την έκπληξή του λίγο μετά το τέλος της διαδικασίας, μιλώντας σε Ιταλούς συναδέλφους: «… το πρωί τα πήγα καλύτερα», σχολίασε «Έκανα μερικούς καλούς γύρους, τόσο με το σκληρό, όσο και με το μαλακό ελαστικό. Δεν ήμουν πολύ πίσω από το δεύτερο γκρουπ και ένιωθα αισιόδοξος!»

 

Τι έγινε στον αποφασιστικό γύρο;

 

«Δεν είχα πρόσφυση στο πίσω μέρος, με κανένα από τα ελαστικά. Θεωρούσα ότι θα μπορούσα να πάω στο 1.39… δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση…»

 

Τι περιμένεις από τον αυριανό αγώνα;

 

«Είναι δύσκολο να πω! Θα κάνουμε μερικές αλλαγές για να έχουμε καλύτερη πρόσφυση. Με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες θα είμαστε πιο γρήγοροι… με την ζέστη πέφτει και η απόδοσή μας»

 

Το γεγονός ότι θα αποχαιρετήσεις την Ducati, έπαιξε τον ρόλο του;

 

«Δεν νομίζω, άλλωστε η εμφάνισή μου δεν ήταν και τόσο διαφορετική απ’ ότι συνήθως», απάντησε γελώντας ο Ιταλός...

 

Πολλές πτώσεις σήμερα στις κατατακτήριες…

 

«Αναμφίβολα η πίστα ήταν πολύ γλιστερή από αυτό που είχαμε συνηθίσει….»

 

Αυτός ήταν ο μόνος λόγος;

 

«Όχι, πέρα από γλιστερή ήταν και πολύ λεία και η Bridgestone μας έδωσε την σκληρότερη γόμα ελαστικών… αυτή που χρησιμοποιήσαμε τόσο στο Sachsenring, όσο και στην Αυστραλία»

 

Τι σημαίνει αυτό;

 

«Αυτό που δύσκολα ελέγχεις, όταν χάνεις το πίσω μέρος, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο στο να ελεγχθεί! Πτώσεις από highside είναι σπάνιες στο MotoGP, αλλά εδώ είδαμε πολλές… παραλίγο να την πάθω κι εγώ στον τελευταίο γύρο!»

 

Επόμενο άρθρο »

O Hayden εκτός αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto2 KAT: O Espargaro και την pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα