• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto3: Εκπληκτική νίκη Salom!
Απίστευτη μάχη με τον δεύτερο Cortese!
Νέα 19/08/2012 - 19:50

Συναρπαστικός ο αγώνας της μικρής κατηγορίας, με τον Salom να καταφέρνει να παίρνει την πρώτη του νίκη φέτος, κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα και αφήνοντας πίσω του για μισό δέκατο μόλις, το φαβορί Γερμανό Sandro Cortese! Εξάλλου, το ενδιαφέρον για εμάς ήταν πιο πίσω, όπου ο νεαρός Σίσσης ήταν καταιγιστικός και με την φοβερή του ευχέρεια την ώρα του αγώνα, κατάφερε να σκαρφαλώσει από 23ος στην 11η θέση! Εδώ μπορείτε να διαβάσετε πιο αναλυτικά την μεγάλη μάχη που έδωσε ο Θανάσης!

 

Ο Luis Salom και ο ομόσταυλος του Θανάση, Cortese, έκαναν το καλύτερο ξεκίνημα και οδήγησαν την κούρσα στην αρχή του αγώνα. Λίγα λεπτά αργότερα, είχαμε μια σφοδρή πτώση καθώς ο Martin έβγαλε εκτός τον Ajo, με τον τελευταίο να τιμωρείται για αντιαθλητική συμπεριφορά, αφού όταν επέστρεψε στον αγώνα, πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον Martin!

 

Στην δεύτερη θέση είχαμε ωραίες εναλλαγές, με τους Rins και Vinales να την διεκδικούν, ενώ ο Khairuddin, ο οποίος είχε ανέβει αισθητά, προσπαθούσε να χτίσει μια διαφορά στην κορυφή. Στην συνέχεια είχαμε ακόμα μια πτώση, με θύμα τον Alex Marquez, ο οποίος έπεσε για πρώτη φορά σε αγώνα Moto3! Παράλληλα, ο Vazquez, o οποίος κυνηγούσε τους τρεις μπροστά, γλίστρησε (12 γύροι απέμεναν) και με αυτόν τον απογοητευτικό τρόπο έκλεισε το Σ/Κ γι’ αυτόν. Εν τω μεταξύ, ο Binder εγκατέλειπε με μηχανικό πρόβλημα, ενώ οι Cortese και Salom έκαναν την αντεπίθεσή τους και προσπερνούσαν τον Khairuddin, για να κυνηγήσουν τον Vinales! Εφτά γύρους πριν το τέλος, σήμανε το τέλος και για τον Techer, ο οποίος έχασε το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας του, χωρίς ο ίδιος να πάθει τίποτα ευτυχώς.

 

Ο τελευταίος γύρος ήταν συγκλονιστικός και μας χάρισε μια αξέχαστη μάχη για την πρωτιά στην πίστα της Ινδιανάπολης! Οι Cortese, Vinales και Salom εναλλάσσονταν στην κορυφή, με τις μάχες τους να είναι σκληρές και αρκετές φορές να ακουμπάνε τα φέρινγκ τους! Στο τέλος, αυτός που κράτησε την ψυχραιμία του και ζύγισε καλύτερα τα πράγματα, ήταν ο Salom, ο οποίος κατέκτησε θριαμβευτικά την πρώτη του νίκη! Πίσω του και στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, ανέβηκε ο Cortese, ενώ ο Folger εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Vinales να εκκινήσει τον κινητήρα του (και ενώ ήταν στην τελευταία στροφή) και πήρε το πρώτο του βάθρο με την ομάδα του Aspar, στον πρώτο του κιόλας αγώνα με αυτήν!

 

Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε τον Oliveira, μπροστά από τους Fenati, Khairuddin, Rins, Kornfeil, Moncayo και Masbou. Στην βαθμολογία, ο Cortese – με την δεύτερη θέση που πήρε και σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη του Vinales – ξέφυγε 29 βαθμούς από τους διώκτες του!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα στο συνοδευτικό αρχείο παρακάτω!

 

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος για τον αγώνα ο Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Καθηλωτικός ο Σίσσης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα