• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Είμαι υπερήφανος…!
Crutchlow: Έκανα ένα ανόητο λάθος!
Νέα 20/08/2012 - 14:55

Ξεκινώντας από την πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης, ο Dovizioso μπλέχτηκε σε μια ωραία μάχη με τον Stoner, τον οποίο κατάφερε να προσπεράσει – εκμεταλλευόμενος την αδυναμία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή να διατηρήσει τον ρυθμό του εξαιτίας του τραυματισμού του – και να διατηρήσει (με το βάθρο που κατέκτησε) τον άτυπο τίτλο του πιο επιτυχημένου μη εργοστασιακού αναβάτη, στο φετινό Πρωτάθλημα!

 

«Αυτό το βάθρο είναι ακόμα μια επιβεβαίωση της καταπληκτικής δουλειάς της ομάδας μου!», παραδέχτηκε ο Ιταλός της Yamaha Tech 3! «Είμαι υπερήφανος για την υποστήριξη που έχω από τους μηχανικούς μου. Για μας, το βάθρο είναι σαν νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος, ωστόσο θεωρώ ότι μπορούμε και καλύτερα! Ειλικρινά όμως, δεν περίμενα να είμαι τόσο δυνατός σε αυτήν την πίστα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να πιέσω τόσο, όσο θα ήθελα και έχασα χρόνο και την δυνατότητα να μείνω με τους μπροστά. Θα ήθελα επίσης να παραδεχτώ τον Casey, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση. Δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση αλλά και πάλι ήταν πολύ  δύσκολο να τον κερδίσω!»

 

Αντίθετα, ο ομόσταυλος του Dovi, Cal Crutchlow, δεν κατάφερε – για πρώτη φορά φέτος – να τερματίσει σε αγώνα… ο Βρετανός έδειχνε ικανός να ολοκληρώσει (για 9η φορά σε 11 αγώνες) μέσα στην πρώτη εξάδα, αλλά καθώς ετοιμαζόταν να κάνει μια επίθεση, έχασε το μπροστινό της M1 του στην 4η στροφή του 10ου γύρου.

 

«Δυστυχώς, σήμερα για πρώτη φορά, δεν κατάφερα να τερματίσω έναν αγώνα… πράγμα πολύ απογοητευτικό», σχολίασε ο Crutchlow «Είχα ακριβώς την ίδια πτώση στα ελεύθερα το Σάββατο το πρωί και θα τολμήσω να πω ότι ήταν ένα ανόητο λάθος μου. Άνοιξα το γκάζι και έχασα το μπροστινό, σε ένα σημείο που δυσκολευτήκαμε όλο το Σ/Κ. Ζητώ συγγνώμη από την Yamaha Tech 3, διότι θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα εδώ…»

 

Επόμενο άρθρο »

Αμφίβολος ο Hayden για Brno!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα