• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Πολύ δύσκολα στο Brno!
Οι δεξιές στροφές θα επιβαρύνουν τον αστράγαλό μου!
Νέα 22/08/2012 - 14:23

Τα πράγματα δεν θα είναι πολύ εύκολα για τον Casey Stoner στο Brno, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να υποφέρει ακόμα από τον τραυματισμένο του αστράγαλο. Ο οδηγός της Honda, αψηφώντας τους πόνους, πήρε μέρος στον αγώνα της Κυριακής στην Ινδιανάπολη και κατάφερε να ανέβει ως την 3η θέση, προτού η κούραση και η υπερπροσπάθεια τον καταβάλλουν, επιτρέποντας στον Dovizioso να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

 

«Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για το Brno, μετά το δύσκολο Σ/Κ στην Indy», παραδέχτηκε ο Αυστραλός. «Η πτώση στις κατατακτήριες του Σαββάτου, μου άφησε ένα σοβαρό πρόβλημα στον αστράγαλο και ήμασταν τυχεροί που η πίστα εκεί ήταν αριστερόστροφη κι έτσι ένα μεγάλο βάρος στο πόδι αποφεύχθηκε… βέβαια είχαμε μερικές αλλαγές στην κατεύθυνση που πονούσαν πολύ…!»

 

Ο Stoner, το έργο του οποίου δυσκολεύεται πολύ από τον τραυματισμένο του αστράγαλο, πρέπει να καλύψει μια διαφορά 39 βαθμών από τον πρωτοπόρο Lorenzo και θα έχει μόλις λίγες ημέρες στην διάθεσή του για να ξεκουράσει το πονεμένο του πόδι (βλ. φωτογραφίες που ανέβασε και ο ίδιος στο twitter). Επιπροσθέτως, παραμένει ασαφές το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς του στην Αυστραλία να εξετάζουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας.

 

«Στο Brno έχουμε πολλές εναλλαγές σε κατεύθυνση και πολλές δεξιές στροφές κι έτσι θα υπάρξει αρκετό βάρος και πίεση στον αστράγαλό μου και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα», συνέχισε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. «Είναι κρίμα, διότι το Brno είναι μια πίστα που μ’ αρέσει πολύ, επειδή είναι πολύ γρήγορη! Έτσι, θα ξεκουραστώ όσο περισσότερο μπορώ αυτήν την εβδομάδα και θα περιμένω να δω πως θα αισθάνομαι στην πίστα την Παρασκευή!»

 

Εμείς να θυμίσουμε ότι ο Stoner είχε στεφθεί νικητής στο Brno, πέρυσι, στον δρόμο για τον δεύτερο Παγκόσμιο Τίτλο του!

 

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati μισή στο Brno!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Μάχη για 3 ο Τίτλος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα