• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno: Pedrosa 1ος, o Dovi εντυπωσίασε
Πέτρες κτύπησαν τους Pedrosa & Espargaro!
Νέα 24/08/2012 - 12:49

Οι μοτοσυκλέτες των 1000cc αρχίζουν και βρίσκουν το δρόμο τους όσο περνάει η χρονιά και οι οδηγοί μπορούν να εκμεταλλεύονται περισσότερο την αυξημένη ιπποδύναμη και τις τελικές τους. Έτσι ο Dani Pedrosa με την πανίσχυρη πια Honda (που από τη Laguna Seca και μετά φορά το νέο κινητήρα) έφτασε τα 308 χλμ/ώρα στο τέλος της ευθείας και σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:57.003 που είναι πολύ κοντά στο ρεκόρ πίστας που με 1:56.670 έχει ο Jorge Lorenzo από το 2009. 

Ο Ισπανός της Yamaha με τη σειρά του έκανε καλή εμφάνιση και μόνο στην τελευταία ανηφόρα της πίστας έχανε χρόνο σε σχέση με τον συμπατριώτη του. Έτσι έμεινε στο 1:57.149.

H έκπληξη ήρθε από έναν ανεβασμένο ψυχολογικά - λόγω της μεταγραφής του στην Ducati - Andrea Dovizioso που βρέθηκε μόλις 0.040 του δευτερολέπτου πίσω από τον εργοστασιακό οδηγό της Μ1 και έδειξε σχετικά κοντά στους δύο διεκδικητές του Πρωταθλήματος.

Ο Cal Crutchlow στην 4η θέση είναι λίγο μπροστά από τους Ben Spies & Alvaro Bautista που συμπληρώνουν μια εξάδα με διαφορά μικρότερη από μισό δευτερόλεπτο.

Ο Valentino Rossi στην 7η θέση, το προσπάθησε αυτή τη φορά, αλλά τελικά έμεινε 1.1'' πίσω, χωρίς να καταφέρει να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες τελικής της Ducati, αφού με 301.8 υπολείπεται αρκετά από τα 305 χλμ/ώρα που έκανε ο Karel Abraham, που μέσα στην πατρίδα του ξεκίνησε υποτονικά στην 11η θέση.

Ο Stefan Bradl επίσης στην 8η θέση είναι μακριά από τις προηγούμενες καλές του εμφανίσεις.

Πρώτος στις CRT ο Randy De Puniet που έγραψε ένα φοβερό 1:58.667, μόλις 1.6'' πίσω από την κορυφή!

 

Οι Ελεύθερες Δοκιμές 1 σημαδεύτηκαν από τον παραλίγο σοβαρό τραυματισμό του Pedrosa και του Espargaro, από πέτρες που υπήρχαν στην έξοδο της τελευταίας στροφής της πίστας, τις οποίες πατούσαν οι οδηγοί μπροστά τους και οι οποίες με δύναμη εκσφενδονίζονταν προς τον οδηγό και τη μοτοσυκλέτα που είχε την ατυχία να τους ακολουθεί. Στη μέση της διαδικασίας οι οργανωτές κατάλαβαν τους κινδύνους και διέκοψαν τις δοκιμές για να καθαριστεί σωστά η πίστα!

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε αναλυτικα΄τους χρόνους και τις τελικές.

 

Επόμενο άρθρο »

Μόσχα SBK, ΕΔ1: Έχει κέφια ο Melandri!

« Προηγούμενο άρθρο

O Dovi μιλά για την μετακίνησή του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα