• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτη σειρά για τον Pedrosa!
Παρά την πτώση του!
Νέα 25/08/2012 - 19:58

Σήμερα το πρωί ο Pedrosa ήταν πολύ γρήγορος, αλλά και πάλι ένιωθε ότι υπήρχαν τομείς που θα μπορούσε να βελτιωθεί. Από την άλλη, οι κατατακτήριες το απόγευμα ήταν δύσκολες για τον Ισπανό διεκδικητή του Τίτλου, ο οποίος είχε μια πτώση 10 λεπτά μετά την έναρξη, στην 12η στροφή, που δεν του άφησε άλλη επιλογή παρά να χρησιμοποιήσει την δεύτερη μοτοσυκλέτα του.

 

Με αυτήν, ο Ισπανός άσος κατάφερε να έχει τον ίδιο ρυθμό όπως και το πρωί, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βελτιώσει τους χρόνους του, αντιμετωπίζοντας μεγαλύτερο πρόβλημα chattering. Οι μηχανικοί του πάντως, θα έχουν αρκετή δουλειά το βράδυ, για να επισκευάσουν την κατεστραμμένη μοτοσυκλέτα και να την έχουν έτοιμοι για το αυριανό ζέσταμα.

 

«Έπεσα στην αρχή της διαδικασίας και δυστυχώς δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την μοτοσυκλέτα και έπρεπε να αλλάξουμε στην δεύτερη», υπογράμμισε ο αναβάτης της Honda «Σε γενικές γραμμές οι δυο μοτοσυκλέτες είναι παρόμοιες, αλλά δεν ξέρω τι έγινε αυτήν την φορά και η δεύτερη ήταν πιο “σκληρή” και είχα περισσότερο chattering, ειδικά στο μπροστινό μέρος. Προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα κι έτσι στο τέλος προσπάθησα να το ξεπεράσω και τελικά κατάφερα να πάρω μια θέση στην μπροστινή σειρά, πράγμα που είναι πάντοτε σημαντικό. Η μοτοσυκλέτα δούλεψε καλά πάντως, απλά εύχομαι αύριο να έχουμε στην διάθεσή μας την πρώτη, καθώς σήμερα το πρωί ένιωθα καλύτερα σ’ αυτήν!»

 

Επόμενο άρθρο »

Τα μυστικά του Brno

« Προηγούμενο άρθρο

Οδοστρωτήρας ο Jorge!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα