• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano test: Ολοκληρώθηκε η 1η ημέρα!
Πλαίσιο και κατανομή βάρους στο επίκεντρο
Νέα 29/08/2012 - 10:37

Η εργοστασιακή ομάδα της Ducati είχε αποφασίσει να μην παραμείνει στο Brno για το τεστ στο οποίο συμμετείχαν αρκετοί από τους αναβάτες του MotoGP, αντιθέτως προτίμησε να διεξάγει ένα διήμερο τεστ στο Misano – στην πίστα στο όνομα της οποίας έχει προστεθεί αυτό του Marco Simoncelli – με την πρώτη ημέρα που ολοκληρώθηκε χθες, παρουσία αρκετού κόσμου για τα δεδομένα (είσοδος για το κοινό στα 5 Ευρώ).

 

Ο Vale (στην πρώτη φωτό), μαζί με τους Ιταλούς τεχνικούς του και τους μηχανικούς της Ducati, συνέχισε να δουλεύει πάνω στο αναβαθμισμένο πλαίσιο, το οποίο είχε δοκιμάσει και στο τεστ μετά το GP του Mugello, με τις αλλαγές να επικεντρώνονται στην κατανομή βάρους της Desmosedici. Το νέο ρεζερβουάρ, προδίδει αυτή την αλλαγή, με τον κινητήρα της Ducati να είναι οριακά ψηλά, μέσα στο πλαίσιο της FTR, που είναι το ίδιο που έχει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Βέβαια ούτε λόγος για εντελώς νέο κινητήρα, όπως είχαν αφήσει να εννοηθεί νωρίτερα μέσα στη χρονιάοι Ιταλοί.

Ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής, ολοκλήρωσε 60 γύρους – χωρίς να δοθούν στην δημοσιότητα επίσημοι χρόνοι (αν και φήμες θέλουν να έκανε 1:35.3) – κάτω από το βλέμμα του Filippo Preziosi και του Διευθυντή της Ομάδας, Vittoriano Guareschi.

 

 

Μαζί με τον Ιταλό 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ήταν και ο δοκιμαστής της ομάδας, Franco Battaini (στην δεύτερη φωτό). Το τεστ θα συνεχιστεί σήμερα κάτω από παρόμοιες καιρικές συνθήκες – χτες είχε λιακάδα χωρίς ιδιαίτερη ζέστη – ενώ στην συνέχεια η Ducati θα πάει στο Mugello για ακόμα ένα τεστ (χωρίς τον Rossi), εκεί όπου θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει και πάλι την Desmosedici ο Petrucci και o Iannone.

 

Το παρόν στην πίστα έδωσε και η ομάδα SBK της Aprilia, με τον επίσημο δοκιμαστή της, τον Γερμανό Alex Hofmann (3η φωτό).

 

Επόμενο άρθρο »

Brno: Paddock Girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα