• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ολοκληρώθηκε το τεστ στο Misano
Ελπιδοφόρα σημάδια για το μέλλον της Desmosedici!
Νέα 30/08/2012 - 10:42

To προγραμματισμένο τεστ στο Misano, για την ομάδα της Ducati, ολοκληρώθηκε χτες με τον Valentino Rossi να κάνει 80 γύρους δουλεύοντας στις αναβαθμίσεις πλαισίου που είχε πρωτοδοκιμάσει στις 15 Ιουλίου, στο τεστ μετά το GP του Mugello. Στα νέα εξαρτήματα περιλαμβάνεται ένα νέο ψαλίδι και νέος σκελετός, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για τον επόμενο αγώνα στο Misano!

 

«Κάναμε πολλές δοκιμές με το πλαίσιο και τα αποτελέσματα ήταν ενδιαφέροντα, αν και απομένει να τα δοκιμάσουμε απέναντι στους υπόλοιπους αναβάτες», υπογράμμισε ο Ιταλός άσος στο τέλος και της δεύτερης κουραστικής ημέρας στο Misano. «Δουλέψαμε επίσης και στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας, με στόχο να περιορίσουμε την πτώση της απόδοσης μετά από μερικούς γύρους, όταν τα ελαστικά φθείρονται. Είχαμε κάποια ελπιδοφόρα σημάδια και θα επανεξετάσουμε τα δεδομένα σε ρυθμούς αγώνα»

 

Εν τω μεταξύ, ο Hayden έκανε δηλώσεις από την Αμερική σημειώνοντας ότι η ανάρρωσή του προχωρά κανονικά και περιμένει να είναι έτοιμος για τον αγώνα στο Misano!

 

«Ήταν αρκετά δύσκολο να είμαι στο σπίτι μου, ενώ οι άλλοι αγωνιζόντουσαν και παράλληλα – κάτι επιπλέον που μισώ – είναι να χάνω τα τεστ, καθώς θα είχαμε εξαρτήματα που πιθανότατα θα χρησιμοποιούσαμε φέτος», τόνισε ο Αμερικανός οδηγός «Κατά τ’ άλλα έχω καλά νέα! Τα κόκκαλα δεν γίνονται καλά σε 10 ημέρες, αλλά το πρήξιμο έχει υποχωρήσει και η αίσθηση είναι καλύτερη τόσο στο χέρι, όσο και στο κεφάλι μου. Τα πάντα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο και πραγματικά ανυπομονώ να ανέβω και πάλι στην μοτοσυκλέτα!»

 

Τέλος, την δική του οπτική έδωσε και ο Preziosi: «Σε αυτές τις δυο ημέρες, μαζί με τον Valentino, εστιάσαμε σε δοκιμές του πλαισίου. Βασισμένοι στις πληροφορίες που μας έδωσε, θα έχουμε ένα καινούργιο σκελετό και ένα νέο ψαλίδι στον επόμενο αγώνα. Εν τω μεταξύ, το τμήμα της Corse θα συνεχίσει να δουλεύει στο πλάνο εξέλιξης που διαμορφώθηκε μετά το τεστ του Ιουνίου στην Aragon. Στο υπόλοιπο της σεζόν, οι δοκιμαστές αλλά και οι εργοστασιακοί αναβάτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και κάποιες ακόμα εξελίξεις στο πλαίσιο, οι οποίες είναι στην διαδικασία παραγωγής»

 

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Αξέχαστη ημέρα!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Μόσχα: Φωτογραφικό Αφιέρωμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα