• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Spies στην μικρή ομάδα της Ducati;
Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Αμερικανό!
Νέα 30/08/2012 - 13:42

Το μέλλον του Ben Spies γίνεται λίγο πιο ξεκάθαρο, τουλάχιστον αν πιστέψουμε τις πρόσφατες φήμες που ακούγονται για τον Τεξανό άσο της Yamaha. Από τότε που ο ίδιος ο Spies ανακοίνωνε ότι θα φύγει από την εργοστασιακή Yamaha, όλοι περίμεναν ότι θα επέστρεφε στα SBK (σύμφωνα μάλιστα με τον Andrea Buzzoni, είχε υπογράψει προσύμφωνο, το οποίο λήγει σε λίγες ημέρες!) αλλά ο Αμερικανός αναβάτης φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη!

 

Όπως έγινε γνωστό στο Brno, o Spies βρίσκεται σε συνομιλίες με την ομάδα του Gresini (πρόσφατα το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Gresini, όπως έχουμε ήδη γράψει), ενώ το όνομά του έχει ακουστεί και για την ενδεχόμενη επιστροφή της Suzuki στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2014! Οι πρόσφατες εξελίξεις, αναφέρουν ότι τον Spies έχει προσεγγίσει και η Ducati για την νεαρή της ομάδα, το οποίο από μόνο του αποτελεί έκπληξη μιας και ήταν σχεδόν σίγουρο ότι σε αυτήν θα βρίσκονταν οι αναβάτες από την Moto2, Andrea Iannone και Scott Redding ή ο Danilo Petrucci

 

Πάντως, ο ίδιος ο CEO της Ducati, Gabriele del Torchio, δήλωσε κατηγορηματικά στο ισπανικό site Marca.com ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουν τα πλάνα και τον σχεδιασμό τους καθώς και τα ονόματα των αναβατών!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Μόσχα: Τα paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: Αξέχαστη ημέρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα