• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πήρε πτυχίο ο Abraham!
Δυο ημέρες μετά τον αγώνα στο Brno!
Νέα 31/08/2012 - 17:19

Το συνηθισμένο είναι οι αναβάτες να ξεκινούν από πολύ μικρή ηλικία και στο τέλος να θυσιάζουν ένα μέρος από την εκπαίδευσή τους, στην προσπάθειά τους να επιτύχουν τους αγωνιστικούς τους στόχους! Ένα παράδειγμα είναι ο δικός μας Σίσσης, ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι τα Ελληνικά του δεν είναι καλά διότι δεν πήγε στο σχολείο!

 

Όχι όμως και ο Abrahamo Τσέχος αναβάτης – ο οποίος τερμάτισε 9ος στην πίστα του Brno, μέρος της οποίας ανήκει στον πατέρα του – μόλις δύο ημέρες αργότερα κατάφερε να πάρει το πτυχίο της νομικής! «Διάβαζα κάθε ημέρα, ακόμα και το Σ/Κ που είχε τον αγώνα!», παραδέχτηκε ο Abraham! «Παραδόξως, νομίζω ότι με βοήθησε να απαλλαγώ από το στρες του αγώνα, διότι είχα να ανησυχώ για κάτι τελείως διαφορετικό! Τώρα είμαι χαρούμενος που και τα δυο αποτελούν παρελθόν και τα πήγα καλά!» Να σημειώσουμε ότι ο Τσέχος επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει τις σπουδές του στην νομική, θέλοντας να πάρει το Masters!

 

Για έναν αναβάτη MotoGP, είναι τουλάχιστον ασυνήθιστο να έχει πτυχίο πανεπιστημίου: «Απ’ όσο ξέρω, ο Roberto Rolfo της Moto2 σπουδάζει φιλολογία στο πανεπιστήμιο του Τορίνο, όμως οι περισσότεροι στο MotoGP έχουν αποφασίσει να επενδύσουν όλον τον χρόνο τους στην αγωνιστική τους καριέρα!»

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Classic Corners!

« Προηγούμενο άρθρο

Χωρίς έκτακτες συμμετοχές η Suzuki το 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα