• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
“Sic Supermoto Day”
Αγώνας αντοχής παρουσία αστέρων του MotoGP!
Νέα 30/08/2012 - 16:21

Το Ίδρυμα Marco Simoncelli διοργανώνει ένα νέο γεγονός, στην προσπάθειά του να μαζέψει χρήματα για το φιλανθρωπικό του έργο. Το συγκεκριμένο γεγονός ονομάζεται “Sic Supermoto Day” και θα το διοργανώσει ο Federico Capogna. Πρόκειται για έναν αγώνα αντοχής supermoto, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 2 Δεκεμβρίου στην διεθνή πίστα Sagittario, στην Ιταλία και αναμένεται να συμμετάσχουν πολλοί αστέρες του MotoGP!

 

Μάλιστα, σε 2 ημέρες, την 1η Σεπτεμβρίου, θα υπάρξει online δυνατότητα σε όλους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν ως διαγωνιζόμενοι, να δηλώσουν συμμετοχή και να κερδίσουν μια από τις θέσεις που απομένουν κενές!

 

«Η μνήμη του Marco και η αφοσίωση του Ιδρύματος Marco Simoncelli αποτελεί την ουσία της ύπαρξής μας…», σχολίασε ο Paolo Simoncelli «Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από διάφορα προγράμματα, όπως η κατασκευή νέου νοσοκομείου στο Santo Domingo αλλά και μια νέα μονάδα θεραπείας για ανάπηρα παιδιά, που θέλουμε να κάνουμε σε ένα εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο στην πόλη του Coriano, στο οποίο συνήθιζε να μένει ο Marco! Τα έργα αυτά δεν είναι εύκολα, αλλά μας επιτρέπουν να είμαστε κοντά στον αγαπημένο μας Marco και μας δίνουν καθημερινά δύναμη…»

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo και Pedrosa για Τίτλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Επιτυχής η εγχείριση του Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα