• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Δεν περίμενα αυτόν τον χρόνο!
Εντός των ημερών η ανακοίνωσή του από την Ducati Junior Team
Νέα 07/09/2012 - 10:09

Ο Andrea Iannone – ο οποίος έστω και μαθηματικά έχει ελπίδες για να πάρει τον τίτλο στην Moto2 – στρέφει την προσοχή του στον δεύτερο εντός έδρας αγώνα του για φέτος, στο Misano. Πάντως, για την ώρα απολαμβάνει τα πρωτοσέλιδα και τα φώτα της δημοσιότητας μετά την ολοκλήρωση του 3ήμερου τεστ της Ducati στο Mugello, όντας πολύ γρήγορος με την εργοστασιακή Ducati και μάλιστα σημειώνοντας καλύτερο χρόνο από τον αντίστοιχο του Valentino Rossi, στις κατατακτήριες του Mugello!

 

Οι φήμες τον θέλουν να υπογράφει για την Ducati Junior και ο ίδιος παραδέχτηκε στο επίσημο site του ΜotoGP: «Σε αυτή την χρονική στιγμή θα έλεγα ότι είναι φανερό, αλλά πρέπει και επισήμως να ανακοινωθεί… ωστόσο ο καθένας μπορεί να μαντέψει που θα είμαι του χρόνου!»

 

Ο Ιταλός είχε την πρώτη του δοκιμή μιας πρωτότυπης MotoGP, πέρυσι με την ομάδα της Pramac σε ένα τεστ που έγινε στο Mugello. Αυτήν την φορά δοκίμασε την 1000άρα Desmosedici και δήλωσε σχετικά: «Έκανα 1.48.3 σήμερα (σ.σ. την Πέμπτη) και η αίσθησή μου με τους μηχανικούς και την Ducati ήταν τέλεια…. Βέβαια αυτή η μοτοσυκλέτα δεν είναι εύκολη στην οδήγηση! Δεν περίμενα να κάνω αυτόν τον χρόνο κι έτσι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Ο Filippo (Preziosi) ήταν ευχαριστημένος διότι ήταν η πρώτη φορά που δούλεψα με την ομάδα των μηχανικών. Σε γενικές γραμμές ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και ένιωσα αρκετά άνετα, ωστόσο τώρα προτεραιότητα έχει η Moto2 και το Misano».

 

Επόμενο άρθρο »

Checa: Έτοιμος για την πρόκληση!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Iannone ταχύτερος από τον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα