• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Alan Kempster: οδηγός με ένα πόδι και χέρι!
Όταν η αποφασιστικότητα υπερκεράζει κάθε εμπόδιο…
Νέα 07/09/2012 - 14:18

Βλέποντας την άσβεστη αποφασιστικότητα των αθλητών στους ΠαραΟλυμπιακούς Αγώνες και ειδικά τον εκπληκτικό Alex Zanardi – πρώην πιλότο της F1 ο οποίος έχασε και τα δυο του πόδια σε ένα φοβερό ατύχημα το 2001 – να κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στην ποδηλασία με χέρια, γίνεται φανερό ότι οποιοδήποτε εμπόδιο ορθωθεί μπροστά μας δεν θα καταφέρει να σταματήσει το πάθος για ζωή όταν διαθέτουμε πίστη και αυταπάρνηση….

 

Άλλο ένα συγκινητικό παράδειγμα αποτελεί η υπερπροσπάθεια και το πείσμα του Alan Kempster, ο οποίος εξαιτίας ενός ατυχήματος με την μοτοσυκλέτα του (τον παρέσυρε ένας μεθυσμένος οδηγός το 1990) έχασε το δεξί του πόδι και χέρι. Ο Kempster δεν ήθελε με τίποτα να σταματήσει να οδηγεί μοτοσυκλέτα και μάλιστα – εκτός από την σχολή οδηγών για ανάπηρους – ήθελε να κάνει ένα βήμα παραπάνω! Το ασίγαστο πάθος του για τους δυο τροχούς τον οδήγησε στην απόφαση να αγωνιστεί σε έναν τοπικό αγώνα – αφού τροποποίησε ειδικά μια μοτοσυκλέτα – και μάλιστα να τον κερδίσει!!

 

Πραγματικά, αν και οι αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών δεν είναι Ολυμπιακό Άθλημα, εν τούτοις η ΔΟΕ θα πρέπει να απονείμει και στον Alan ένα χρυσό μετάλλιο, καθώς και αυτός είναι πηγή έμπνευσης για όλους μας.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK ΕΔ1: Ιταλική κυριαρχία στο Nurburgring!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Salom στην θέση του Silva

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα