• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μπορεί ο Lorenzo να σταματήσει τον Pedrosa;
«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αυτό το Σ/Κ!»
Νέα 11/09/2012 - 15:29

Έχοντας δει την διαφορά του από τον Dani Pedrosa να μειώνεται στους 13 βαθμούς, αυτό το Σ/Κ ίσως αποδειχτεί σημαντικό για τον Jorge Lorenzo. Ο άσος της Yamaha έχει καταπληκτική παράδοση στην πίστα του Misano, τερματίζοντας πρώτος πέρυσι και στην δεύτερη θέση στις τρεις προηγούμενες παρουσίες του εκεί. Ως εκ τούτου, το Misano αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για τον Ισπανό αναβάτη να εδραιώσει το προβάδισμά του έναντι του Dani.

 

«Φτάνουμε στο Misano, σε μια πίστα που μου αρέσει πολύ…», υπογράμμισε ο Jorge «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη εκεί πέρυσι και έχουμε κερδίσει και πολλά βάθρα. Είμαστε ακόμα μπροστά στο Πρωτάθλημα κι έτσι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αυτό το Σ/Κ και αν είναι εφικτό να αυξήσουμε την διαφορά. Στόχος μας είναι το βάθρο και ει δυνατόν, η νίκη!»

 

Ο Διευθυντής της Αγωνιστικής ομάδας, Wilco Zeelenberg, ελπίζει – όπως είναι φυσικό – ότι ο Jorge θα είναι σε θέση να καλύψει λίγο από το χαμένο έδαφος. Περιμένει έναν αμφίρροπο αγώνα και προειδοποιεί ότι πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι. «Μετά από τον συναρπαστικό αγώνα στο Brno, θέλουμε να αυξήσουμε την διαφορά μας από τον δεύτερο. Θεωρώ ότι εξίσου συναρπαστικός θα είναι και αυτός ο αγώνας, έτσι πρέπει να προσπαθήσουμε για την νίκη αλλά παράλληλα να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας», σχολίασε.

 

Επόμενο άρθρο »

Spies: Είναι μια απίστευτη χρονιά…

« Προηγούμενο άρθρο

SuperSic Honda CBR1000RR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα