• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2 ΕΔ1: Ο Zarco δυνατός στην βροχή!
Αρκετά πίσω ο Gino Rea, 3ος ο Anthony West!
Νέα 14/09/2012 - 15:00

H βροχή χτύπησε τα πρώτα ελεύθερα της Moto2 στην πίστα Misano Marco Simoncelli και ήταν ο Johann Zarco αυτός που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις συνθήκες και κατέκτησε την πρώτη θέση! Ο Zarco, γνωστός για την ικανότητά του στην βροχή, σημείωσε καλύτερο χρόνο στα 1.52.183 και άφησε στην δεύτερη θέση τον Gino Rea, άλλον ένα αναβάτη γνωστό για την προτίμησή του στο βρεγμένο. Στην τρίτη θέση βρίσκουμε τον σπεσιαλίστα της βροχής, Anthony West, ο οποίος παρ' όλα αυτά έμεινε 8/10 πίσω από τον πρώτο.

 

Ο Andrea Iannone έκανε τον 4ο καλύτερο χρόνο, προς τέρψιν των συμπατριωτών του, αν και προς το τέλος της διαδικασίας έκανε ένα αχρείαστο λάθος, άνοιξε νωρίς το γκάζι και απότομα, αντιδρώντας στην κίνηση που συνάντησε μπροστά του... Ο Simeon - έπεσε κι αυτός - ολοκλήρωσε με τον 5ο καλύτερο χρόνο και διαφορά πάνω από 1.4 δευτ από την κορυφή.

 

Πολύ καλός στο βρεγμένο και ο Takahashi, ο οποίος έφερε την μοτοσυκλέτα του στην 6η θέση της κατάταξης, μπροστά από τον Schrotter, ο οποίος έδειξε βελτιωμένος με τα νέα εξαρτήματα που έθεσε στην διάθεσή του η ομάδα. Ο Corti έμεινε στην 8η θέση, με τους Luthi και Kallio να ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

 

Να σημειώσουμε ότι ο μόνος αναβάτης που δεν βγήκε έξω, ήταν ο Μarc Marquez, με τον Ισπανό να περιμένει να βελτιωθούν οι συνθήκες. Πέρα από τις πτώσεις των Iannone και Simeon, την ίδια μοίρα είχαν και οι Andreozzi, Redding, Wilairot, Odendaal.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Μένει με Edwards η NGM!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano ΕΔ1: Ο Petrucci πρώτος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα