• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Σέρρες: Ο Μαρκεζίνης 1ος στην Superstock
Τρεις οδηγοί στο παιχνίδι του Τίτλου!
Νέα 24/09/2012 - 11:11

Ο 4ος Αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα χαρακτηρίστηκε από την πρώτη νίκη του Γιώργου Μαρκεζίνη, που μπαίνει στο παιχνίδι του Τίτλου, μαζί με τους Πίππο και Κοντομάρο. 

Ο περσινός Πρωταθλητής Κώστας Κοντομάρος, με το πόδι του χτυπημένο από το γνωστό ατύχημα των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής πριν τον αγώνα, έβλεπε τους συναθλητές του να δίνουν τις μάχες τους, από το γκαράζ της ομάδας Zerozen Racing, δίπλα στην επίσης λαβωμένη Ducati 1098R της Fan Motorcycles.

 

Με την εκκίνηση ο Βασίλης Ευθυμίου με την όμορφη MV Agusta πήρε την πρωτοπορία και ο οδηγός που ξεκίνησε από την pole position, ο Γιώργος Mαρκεζίνης με την Honda του τον ακολουθούσε πολύ κοντά. Λίγο αργότερα ο Μαρκεζίνης πέρασε πρώτος και ο Ευθυμίου πήρε το ρόλο του κυνηγού. Η MV Agusta πάνω στην ολοκαίνουργια άσφαλτο άρχισε να δημιουργεί πρόβλημα στο μπροστινό λάστιχο, αφού η ομάδα δεν είχε πιο σκληρή από τη μεσαία επιλογή ελαστικού και έτσι η καλοστημένη Honda, με τον κεφάτο Μαρκεζίνη που περνούσε εντυπωσιακά το εσάκι Κ6-7-8, έκανε σιγά-σιγά διαφορά και πήρε τη νίκη άνετα. Η διαφορά του στους 20 βαθμούς, του δίνει ελπίδες για τον Τίτλο.

Με τη σειρά του ο Ευθυμίου κράτησε με ακόμη περισσότερη άνεση τη 2η θέση.

Ο Λευτέρης Πίππος με την ΚΤΜ, έδωσε αρχικά μάχη με τον νεοφερμένο στη μεγάλη κατηγορία Στράτο Δεβελέκο (Honda). O Πρωταθλητής τράιαλ δημιούργησε και αυτός διαφορά και ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου, μειώνοντας τη διαφορά του στους 10 βαθμούς από τον Κοντομάρο στο Πρωτάθλημα.

Ο Δεβελέκος έμεινε λίγο πίσω, λόγω κούρασης, αλλά έδειξε πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα είναι θετικό το ότι από φέτος αποφάσισε να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία, στην οποία του χρόνου μπορεί να πρωταγωνιστεί!

Για την 5η θέση, δόθηκε η γνωστή πλέον ενδο-BMWδιακή μάχη, με νικητή τον γιατρό Διονύση Αχτύπη που στο τέλος επικράτησε του Βασίλη Γερακίτη. Αρκετά πίσω από αυτή την ωραία μάχη, 7ος τερμάτισε ο Δημήτρης Τασσόπουλος, ενώ 8ος έμεινε ο Emil Lekov.  

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας, στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi 9ος στο Nurburgring!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Portimao highlight videos!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα