• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP, επόμενη στάση: Aragon!
Ο 14ος γύρος στην πίστα της Ισπανίας
Νέα 25/09/2012 - 10:26

Φέτος, θα είναι η τρίτη χρονιά που η σχετικά καινούργια πίστα της Aragon θα φιλοξενήσει ένα Grand Prix, με τις δυο προηγούμενες φορές να θριαμβεύει στην συγκεκριμένη πίστα ο μεγάλος απών από αυτό το Σ/Κ, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Casey Stoner! Για μια ακόμη φορά, ο Stoner – ο οποίος ελπίζει να επιστρέψει για τον αγώνα της Ιαπωνίας – θα αντικατασταθεί από τον Jonathan Rea, ο οποίος πήρε μια καλή 8η θέση στο ντεμπούτο του στο MotoGP, στο Misano. Βέβαια, τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στους Lorenzo-Pedrosa, οι οποίοι θα παλέψουν για την νίκη, σε μια πίστα που κανείς δεν την έχει κατακτήσει στο παρελθόν!

 

Ο Ben Spies θα κοιτάξει να συνεχίσει τα καλά του – πρόσφατα – αποτελέσματα, έχοντας καταφέρει να ολοκληρώσει τον τελευταίο αγώνα χωρίς προβλήματα… Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε και από το γκαράζ της Ducati, με τον Valentino Rossi να δείχνει ότι βρήκε το συστατικό της επιτυχίας με την Desmosedici του! Μετά το βάθρο στο Misano, με την αναβαθμισμένη μοτοσυκλέτα του, και το θετικό τεστ της Δευτέρας μετά τον αγώνα, ο Vale και ο Nicky Hayden θέλουν να επιβεβαιώσουν την ανοδική τους πορεία με ένα θετικό αποτέλεσμα και στην Ισπανία.

 

Με το μέλλον του να είναι ακόμα αβέβαιο (αν και οι πληροφορίες μας λένε ότι είναι κοντά στο να ανανεώσει με τον Gresini), ο Alvaro Bautista – ο οποίος κατέκτησε το παρθενικό του βάθρο στην μεγάλη κατηγορία – θα έχει εν τούτοις ανεβασμένη ψυχολογία μετά την τρίτη του θέση στο Misano, ενώ ο έτερος αναβάτης της δορυφορικής Honda, Stefan Bradl, θα θέλει να ξεπεράσει το θέμα με το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας του, το οποίο του στοίχισε στον προηγούμενο αγώνα στην πίστα του Misano. Ίσως ο πιο αποφασισμένος αναβάτης του grid, να είναι ο Andrea Dovizioso, ο οποίος την τελευταία φορά έχασε το βάθρο για μόλις 0.003 του δευτερολέπτου και αφού χρειάστηκε το photo finish για να χαρίσει την 3η θέση στον Bautista, ενώ ο ομόσταυλός του, Crutchlow, θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα την πτώση του στον αγώνα του Misano και να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό στην Ισπανία.

 

Τόσο ο Karel Abraham – ο οποίος λόγω τεχνικών προβλημάτων καθυστέρησε την έναρξη του αγώνα στην Ιταλία κατά την διάρκεια του οποίου μάλιστα έπεσε – όσο και ο Hector Barbera – ο οποίος παρέσυρε στην αρχή του ίδιου αγώνα τον Pedrosa – θα κοιτάξουν να κάνουν έναν πολύ καλό αγώνα, για να αντισταθμίσουν την άσχημη εμφάνισή τους στον 13ο γύρο του San Marino.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Ο Fabrizio στην Red Devils Roma!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Portimao: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα