• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Διασκεδαστική η Aragon!
Έτοιμος για το ντεμπούτο του με το νέο πλαίσιο/ψαλίδι
Νέα 27/09/2012 - 12:30

Αυτό το Σ/Κ, στην πίστα της Aragon, ο Nicky Hayden θα κάνει το ντεμπούτο του με το νέο πλαίσιο και ψαλίδι (2ο) της Ducati, μιας και ο Αμερικανός στο Misano αγωνίστηκε με τα στάνταρ εξαρτήματα, αφού η Ducati δεν ήθελε να μπερδευτεί ο αναβάτης της που προερχόταν από τραυματισμό.

 

«Για μένα, η Aragon είναι μια διασκεδαστική πίστα. Μ’ αρέσουν οι πίστες που έχουν εναλλαγές στο υψόμετρο και η Aragon είναι αναμφισβήτητα μια από αυτές. Υπάρχουν βέβαια μερικά «τυφλά» σημεία, που την κάνουν τεχνική αλλά συγχρόνως και διασκεδαστική, καθώς και μερικά ωραία κομμάτια για προσπεράσεις!», δήλωσε ο Hayden, ο οποίος το 2010 ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου!

 

«Ανυπομονώ να δω πόσο θα έχει βελτιωθεί το χέρι μου, σε σχέση με το Misano, αλλά και πως θα είναι τα πράγματα με το νέο πλαίσιο. Είχα σίγουρα καλύτερη αίσθηση με αυτό, στο πρόσφατο τεστ, έτσι θα είναι ωραία να ξεκινήσω τον αγώνα με αυτό. Οπωσδήποτε θα πρέπει να κάνουμε μερικές τροποποιήσεις στο στήσιμο, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάμε εκεί…»

 

Να θυμίσουμε βέβαια, ότι σε αντίθεση με την Honda και την Yamaha, η Ducati δεν πήρε μέρος στο τεστ της Aragon τον Σεπτέμβρη.

 

Επόμενο άρθρο »

Yamaha vs Alien!!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Νιώθω καλά…!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα