• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων για Rossi!
Οι δυνατότητές μας είναι καλύτερες από την 8η!
Νέα 28/09/2012 - 19:35

Τα πρώτα δυο ελεύθερα δοκιμαστικά της μεγάλης κατηγορίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, έγιναν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες! Η πρώτη διαδικασία καθυστέρησε για μια ώρα, έτσι ώστε να καθαριστεί η πίστα από το λάδι που είχε πέσει εξαιτίας πτώσης οδηγού της Moto3, ενώ η δεύτερη χαρακτηρίστηκε από την βρεγμένη πίστα, κάτι που θα βοηθήσει τους αναβάτες να προετοιμαστούν για τις κατατακτήριες του Σαββάτου, μιας και τότε προβλέπεται επίσης βροχερή ημέρα.

 

«Είχαμε ένα πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων που χρησιμοποιούσαμε και έχασα χρόνο στο γκαράζ της ομάδας», δήλωσε ευθύς εξαρχής ο Vale, ο οποίος έμεινε αρκετά πίσω το απόγευμα, στις ΕΔ2, κάτι που ιδιαίτερα στο βρεγμένο, δεν μας έχει συνηθίσει. «Έπρεπε, βιαστικά, να προετοιμάσουμε το δεύτερο και στην συνέχεια οδήγησα με αυτό. Είναι κρίμα, διότι σε αυτές τις συνθήκες τα ελαστικά φτάνουν στην επιθυμητή θερμοκρασία σε μερικούς γύρους, κι έτσι, όταν βγήκα έξω δεν είχα χρόνο να πιέσω για κάτι καλό… οι δυνατότητές μας είναι σίγουρα καλύτερες από το σημερινό…!»

 

Στην συνέχεια ο Vale εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αύριο θα είναι πιο ανταγωνιστικός στις κατατακτήριες και θα προσπαθήσει για μια καλή θέση στο grid της Κυριακής! «Μπορούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και αύριο θα το προσπαθήσουμε στις κατατακτήριες, οι οποίες – σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού – θα είναι όπως και οι σήμερα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μια καλή θέση και μετά θα δούμε τι θα γίνει την Κυριακή, διότι ο αγώνας απ’ ότι φαίνεται, θα γίνει στο στεγνό!»

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Δεν μπορείς να αλλάξεις τον καιρό!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ισπανία στις 50 νίκες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα